Prijava
   

Incel

Bahati Američki klinci koji misle da su u goroj situaciji nego logoraši jer nemaju devojku. Prebogati balavci koji imaju besna kola, najskuplju odeću, najnovije video igre ali to sve im nije dosta jer oni hoće top model seksualne robinje koje ni jebeni sultani nisu imali.

Iskompleksirani lepuškasti mladići koji pate jer nisu "arijevski supermeni" i svoje komplekse leče gledanjem boleština na internetu i snimaka nasilja i zlostavljanja.

Ovi napudrani bogataši hoće da kolju i siluju jer ih je neka super mega riba odbila. Umesto da drkaju kao sav pametan svet oni ubijaju na desetine ljudi i za sobom ostavljaju poruke koje predstavljaju oličenje blama i jada.

Sa svojih 20ak godina ovi "nihilistički edgelordovi" misle da su posisali svu pamet ovog sveta pa maltretiraju ljude na internetu iz svojih preskupih domova sa pogledom na more.

Jebali ih i mimovi i revolucija. Sve to treba u GULAG!

Komentari

Hoću 100 minusa

Moj prvi. Šta me boli kurac za američke klince.

čemu zahtevanje ocena? totalna subjektivnost

Genijalno!
Mnogo mi na kurac idi ti likovi,a još gori su mi oni što gledaju animarine kao parodije, gde dođe super mario od 3000 kg sa iskolačenim očima i sa motornom testerom seče luigi-a. Lično sam poznavao jednog takvog...
+

Приближи нам етимологију термина инсел у телу, реч ко реч нема тежину за неупућене

И избриши пример, глуп је

Da, nepotrebo skroz.