Prijava
   

Indijanac

Termin koji koristimo da opisemo coveka koji se cesto ponasa neuracunljivo! Opasan po drustvo, posebno u alkoholisanom ili drogiranom stanju, spreman je cak i da grebe ljude bliske sebi. Obicno kockar koji igra rulet ili Indian dreaming! Klonite se ovakvih!

Boca Indijanac!

Komentari

Pa dobro tek si počeo...

Juče nas je profesorica nazvala indijancima :D +

Sauk beli brate tacno ti to pricam.Najlakse ga prepoznas tako sto govori u slengu i navlaci decu na Gudru .Mora te palcujem minusno (naso sam se - mogu i ja da budem kompleks) a cim vidim takvog nekog ima da ga ubijem i odo 200 godina na robiju .Sto on da strci i da bude razlcit.Ima da mi budete svi isti.Pa zelene uniformice , pa crveno maramce,pa volj ti petokraka volj ti svastika. Bilo bi vrh kad bi potkocio ovu definiciju sa slikom.(Umpah Pah - ako moze) :) Pa cu dodjem posle da se lajemo ili argumentujemo.
Mogu i ja da pricam / pisem (normalno) . Ali ne bi to bilo to niti ja ja.
Komprende ombre.

Zeznuo sam se nabode ga na gore , Al dodjes mi . Ko mi Amerikancima par milijardi $ . Pa kad izvrse eksproprijaciju teritorije na osnovu duga puna usta morala. >:).

Ti opet Promeni tekst ja ti puknem opet komentar . Strucnjak za psihologiju i psihijatriju (kvazinauke) moze iz dve recenice da da ti pogodi boju gaca koju nosis .Pa ako su roze njemu se svidjaju (ti nisi imao pare za druge) . A on tvrdi da imas neku bolest koju ce da izmisli za 2 sekunde. Titule su izuzetni stit za sve. Al da se ne pecam vise i som je riba . Pa ga nacickam tamo de mogu.
>:Z