Prijava
   

internet poljupci

Sluze za izrazavanje osecanja prema drugoj osobi sa kojom chatujete. Glavna fora je da razmenu internet poljubaca odigrate mudro i na osnovu toga zakljucite sta osoba sa kojom chatujete zeli od vas. Iako vam ovo sve deluje slucajno,verujte da nije tako!

Primer 1.

Marko: E Milice odoh da spavam cujemo se sutra :**
Milica : lepo spavaj Marko,cujemo se :**
U ovom slucaju Milica je uzvratila N poljubaca i tako dala do znanja da nije laka i da cete morati vise da se potrudite ako biste nju da spetljate.

Primer2:

Borislav: E Jecka odoh da spavam cujemo se sutra :**
Jelena: Okic boro,cujemo se :*
U ovom slucaju Jelena uzvraca se N-1 poljubaca i time daje do znanja da je to napisala iz ciste kulture i da ne zeli nista sa doticnim Borislavom. Ako je broj poljubaca koji ste poslali - broj poljubaca koje ste dobili veci od 2,to znaci da je bolje da batalite chat sa doticnom osobom.

Primer3:

Aleksandar: E Bokice odoh da spavam pa se cujemo sutra :**
Bojana: Vazi aco,cujemo se,lepo spavaj :***
U ovom slucaju Bojana daje na znanje da zeli Aleksandra,sto je broj pusa koje ste dobili - broj pusa koje ste poslali veci,to znaci da se vise dopadate osobi sa kojom se dopisujete.

Primer4:

Miroslav: E Sladjo odoh da spavam cujemo se sutra :**
Sladjana: lepo pawaj,cujemo se sutraaa :********************** mwah wtp
U ovom slucaju limes od poljubaca koje ste dobili tezi beskonacnosti a u paketu sa W,mwah,wtp klinka sa kojom chatujete vam daje do znanja da zudi za vama i da silno zeli da je pozovete kod vas.

Komentari

Jao, kako slatko :))
Od sada ću da vodim računa o tome ;)

Hahahah lepa zamisao!
Sad vidim zašto je moj blind date prošao loše. :)))

ehej nije zamisao!:) ovo je naucna studija koja je prosla kroz silna ispitivanja i na osnovu velikog broja statistickih podataka je donet konacan sud,koji je predstavljen u ovoj definiciji:)

:*** te u glavu pametnu +

veoma zamiljivo.....a i istinito...manje vise :-)

Ово је у најмању руку темељито.
+