Prijava
   

Internet

Pojam kom je u filmovima data apsolutna moć pronalaženja bilo kakvog podatka na kugli zemaljskoj, a i šire, i to u vremenskom roku za koji ja ne mogu da nadjem broj telefona u sopstvenom mobilnom. Pojam koji vam u stvarnosti ponekad testira nerve do ivice nervnog sloma ukoliko pokušate da nadjete nešto komplikovanije od nečije adrese, pod uslovnom da dotle i stignete.

"Mark, mislim da ono nije bila slučajnost. Znaš sinoć sam malo tražio po internetu, i saznao sam da su u Mejnu, Kentakiju, Kambodži i Urugvaju prijavljeni isti slučajevi, i to uvek šest meseci i 17 dana jedni za drugim. Ali to nije sve, ovi tipovi podloga za miševe se takođe isporučuju i u Dansku, Andoru i još 17 zemalja!"

"Čoveče, Fil, pa to je užasno, moramo smesta pozvati kompaniju i obavestiti ih da pozovu kupce i upozore ih!"

"Bez brige, Mark, našao sam i brojeve telefona predstavništva kompanije u ovim zemljama, obavešteni su o situaciji, naše je samo da smislimo formulu za uništavanje svih tih podloga na bezbedan način."

"Hmm...hajde da pogledamo na internetu, možda ima nečeg o sastavu plastike za podloge..."

---------------------------------------------------------------------

" E, brate, da l' mogu negde da nadjem note neke teme iz "Up-a" ?"

"Pa, sad, jebi ga...imaš par sajtova, al' se većinom plaća sve, ako nadješ uopšte šta ti treba....da je neka klasika, to još i imaš. Jedino probaj Guitar Pro, pa vidi ako ima tu, valjda će se naći nešto malo kvalitetnije, ili ako na Jutubu nađeš neki "How to play"... Jebi ga, ne znam šta da ti kažem, ako ne uspeš, probaj nadji neki bolji snimak, pa na uvo..."

Komentari

xaxa... dao sam plus jos pre nego sto sam procitao primer ... :)