Prijava
   

iPhone

Telefon (!) koji definitivno nije za nase trziste, prije svega - stvari koji podrzava (da bi bile realizovale u ovoj zemlji) iziskuju mnogo dodatnih troskova (sto je direktna posledica nerazvijenosti nekih oblasti).

A i ako bi krenuli od pretpostavke(!) da smo tehnoloski napredni da uspesno realizujemo sve sto telefon pruza - to bi bilo neizvodivo jer bi se tada ogranicili na mentalne sposobnosti (ogranicenost?!) samog vlasnika.

- glasovna kontola - koliko osoba poznajete da poseduju iPhone te da znaju engleski!?
- slanje e-mail.a - vecina vlasnika ni ne znaju sta je to e-mail
- pristup mrezama za pregled video sadrzaja - ima li to smisla kad placate oko 2000 din za 1GB prometa, a to bi bilo nekih 30-ak videa pristojne kvalitete, te taj 1GB mozete potrositi za 1-2h.
- iTunes - omogucuje kupovinu(!) muzike, filmova,...; te njihovo preuzimanje sa Interneta (jedan film bi vas izasao nesto manje od 1000 dinara za Internet promet + cena filma)
- Safari web preglednik - jednom poznaniku sam objasnjavao oko pola sata da je to isto kao Internet Explorer
- Maps+Compas - omogucuje ti da saznas gde se nalazis, kod nas to funkcionise tako sto te locira u krugu od nekoliko kilometara, korisno, nema sta

Komentari

У праву си потпуно , ствар је у томе што га људи купују да би показали своју платежну моћ...

"nerazvijenost" i "neizvodivo" se pišu ovako kako sam ih ja napisao. Ajde, ne bilo ti zapoveđeno, spoji te tvoje razdvojene reči pa da onda razmislim kakav palac da ti udelim.

Ja imam iPhone i ništa od ovoga što si naveo nije tačno!
-Imam iPhone i znam engleski (zamisli)..
-Za video sadržaj ti treba jednostavno wireless i ne plaćaš ništa.
-Filmove i muziku u Srbiji niko ne skida sa iTunes-a jer niko nema pare za to, nego se ubacuju preko USB kabla kao i na svakom drugom telefonu!
-Maps+Compas - je samo jedna u nizu bespotrebnih aplikacija. Naravno postoje mnoogo bolji programi, npr. "iGo" navigacija koja ti pokaže svaki put i svaku ulicu na svetu, kao i ostale zanimljive i korisne aplikacije (rečnici, igrice, trikovi, itd).
Tako da ovde udaram veliki -!

На сто људи који имају iPhone, њих десетак, максимум, зна шта уствари посједује и како да на правилан начин искористе.

Bas tako kako knez rece.

Inace, opste je poznato da je srbija pokrivena besplatnim wireless-om, kao sto je i poznato da imamo veoma kvalitetan nuklearni program.
I da, debelo si ti platio te "bespotrebne aplikacije".

Ја имам iPod touch друге генерације и он у суштини има све што и ајфон друге генерације , сем што нарано ме можеш да зовеш.Нема 3г али зато има могућност да се повеже на бежични нет.Тако сам ја увек онлајн и док сам у школи зато што сам прикључен на школски вајерлес.Штета само па не могу на Вукајлију да се улогујем зато што ми је ћирилични ник , а не постоји тастатура са ћириличним "ј" (да , разликује се од латиничног , а најближа тастатура нашој ћириличној је руста која , опет , нема "ј")

Што се тиче пребацивања ствари , то је лаганица , радиш са компа и немаш да бринеш. Једино апликације мораш оригиналне , а бесплатне су само демо верзије.

Još jedna ispravka, aplikacije sve postoje na netu. Naravno besplatne su i krekovane. Tako da ni za šta ne moraš plaćati, to je samo zabluda. Sve krekovane aplikacije možeš naći na forumima srpskih sajtova: ajfon.rs, isrbija.com, itd..

A da (kad si spojen sa pc-om) snimis neki fajl na iPod (.txt, to mora da otvara), i u taj fajl snimis svoj nick otkucan na pc-u na cirilicnom pismu, i onda to kopiras, a?

To za "besplatno i krekovanao" necu komentarisati.

Не може унгса , ја имам верзију 2.2.1. која нема копи/пејст/кат опцију тако да...треба да се апгрејдује на 3.1.2. а то кошта 5 долара...Може и без тога али је процедура зајебана да га апгрејдујеш тако и не желим да ризикујем...већ сам га једном умало сјебо покушајем џеинбрејка...

Jebo mater i Džejlbrejk umalo da sjebem telefon. Inače kod mene je 3GS pa sve one aplikacije, wireless i ostalo može.

da vas malo prosvjetlim :D
update na 3.1.2 je besplatna, a sad mozes i na 3.1.3 bes ikakvih problema i briga. neznam cime ste vi radili JB, ali ovaj zadnji koji je izasao, iSpirit, je laganiji od paljenja kompjutera.
@Peki d boj: koliko tvoj ima memorije? Jos jedna razlika koju si zaboravio je kamera, iPhone 2g je ima a mi sa iTouchem je nemamo, i to je to.

zaboravio si da stavis ostalih 589741321487127489127947189745897125 aplikacija jer si previse glup da ih instaliras

ja imam x10(android) i bolji je od svakog iphone-a

A blutut koji radi samo sa drugim jabukama?