Prijava
   

Iskusan švaler

To je onaj koji ima dva mobilna telefona - jedan za koji svi znaju i drugi koji mu služi samo za švaleraciju. U taj drugi gura minimum deset različitih kartica koje krije od ostatka porodice. Krije i ceo telefon, najčešće u nekom džepu sakoa u ormaru ili ispod kreveta. Podrazumeva se da je uglavnom nedostupan a kad je dostupan telefon mu je podešen na silent. Priča isključivo kada je sam kod kuće ili kada je u WC-u, uz zvuke vodokotlića koji mu pomaže da bude nečujan ostalim ukućanima. Briše history i temporary internet files svaki put kada ustaje od kompa.

Njegovoj švalerki (ili švalerkama) je zabranjeno da se parfemišu i karminišu kako na njemu ne bi ostao neki trag. Podrazumeva se da su zabranjene i šljokice a poželjno je i da vezuju kosu u rep ili barem da se farbaju u istu boju kao njegova žena - za svaki slučaj.

On nešto trenira. Možda i više sportova. Tako ima mogućnost da izlazi iz kuće par puta nedeljno bez objašnjenja. Na treninzima je nedostupan jer baš tu, slučajno, nema mreže. Podrazumeva se da čim dođe kući uleće u kupatilo i ne izlazi dok se ne opere od glave do pete.

Ubeđen je da je genijalan i da mu nema ravnog. Dok se, iznenada, ne uveri u suprotno.

- Šta ti je to u kesi?
- Spakovala mi žena malo sarme da odnesem Zokiju.
- Zokiju jebaču? Što mu ne skuva ona njegova?
- Ostavila ga prošle nedelje.
- Što? Nije valjda saznala da je varao na sve strane? Nemoguće, on je toliko pazio!
- Nije saznala. Ispostavilo se da je i ona njega varala sa Mićom taksistom i na kraju otišla sa njim. A ove njegove sve udate, jebiga ...

Komentari

Bila bi fora da ga žena pita šta je u kesi.
Ona zna da Zoki vara ženu- vara je sa njom!
Sve su udate- pa i ona je.
Mužu se pali sijalica, a čitalac to na kraju samo naslućuje...

ТО сам ја! Прави курвар!

Poučna pričica :)
+