Prijava
   

Ispovedanje neznancima

Neobjašnjiva pojava koja se javlja u stanjima žestoke alkoholisanosti, gde je subjekat emotivno osetljiv, te hrli ka prvom strancu ne bi li mu otvorio dušu pikantnim detaljima iz svog života, igrajući na kartu ''ko ga jebe, ionako mi neće doći na slavu''.
Često neznanac bude prepadnut iznenadnim bujicama neartikulisanih događaja svog odvaljenog naratora, pa pobegne glavom bez obzira, ali čak u većini slučajeva bude isto toliko namazan metil-alkoholnim bojama pa pristane na igru obostranog jadikovanja, sklapajući instant prijateljstvo.

-I, šta kažeš, lepo ti je ovde?
-Aham.
-I, meni, još kad bih sto posto bio siguran da nisam impotentan, znaš, imam već nekoliko dana takve probleme, valjda je to od stresa, pošto me je devojka ostavila ima pun mesec, a i padam godinu, ma sranje, treba mi rame za utvrđivanje potencije, ako me razumeš?
-Aj, ćao.
....................................................
-A, ti si Dućin drug iz Švice?
-Aham.
-Gotivni ste vi gasterbajteri, mislim jebete pičke i tako to. Mi ovde nemamo para, pa nemamo za čorbu, mada slabo ko i vozi kola. To jest, ja ne vozim, a i ne jebem. Sranje.
-Ma i kod nas isto, misle ako imamo kajle i slušamo Knindžu u svetlo-zelenim mercedes kabrioletima da smo seljaci, bruka. Ni na Cecu da padnu.
-E, jebiga, a ja mislio, standard i to, pa se mrsi samo tako, ne k'o kod nas, ogrebemo se za malo, samo kad nas pomešaju sa vama.
-Skoro me je ostavila jedna, plavušica, bombona, proplakah, samo na nju mislim, još kad čujem od Jami - Čokoladu, znaš to je bila naša pesma.
-Dođi, deder da te zagrlim, da popijemo po jednu, i mene tako jedna pretprošlo leto.

Komentari

Хвала, Мајооо. :)

Hahah super +
Inače, to i ja radim, taj mi je moto: Dal' ću nekad još da vidim tu osobu u životu?! :)
I da, čudo nisi naveo nekog taksistu u primeru, mora priznam da sam to očekivao, taksisti se naslušaju 5 životnih priča dnevno :)

I da, čudo nisi naveo nekog taksistu u primeru, mora priznam da sam to očekivao, taksisti se naslušaju 5 životnih priča dnevno :)

Јееееботе, ладно сам заборавио. Чак сам и ја једном причао таксисти о смислу живота мртав пијан. Касно сад. :)

о смислу живота

Hahaha, to tooo ! Moj čovek, odma se prepoznaje :))

Хаха, имам обичај да се распричам кад се оверим јуначки, још то било после мог осамнаестог, комедију сам правио, једва ме ућутали. :)

Hahah. Au osamnaesti. Au. :) ja nešto ne preferiram taksiste, tu nekako overim, zbog vožnje valjda i to. Ali uvatim neku ribu i smorim je za desetku, idiot. :)

Хаах, јебига, то му дође нешто природно. :))

Nametne se ;)

Ispravi samo na kraju prvog reda, imaš dvaput JE :) bode mi oči i grize me savest ako vidim a ne kažem ti :)

Е, хвала, исправих, не бих ја то видео. :)

Jooooj, i ja tako jednom napričah svašta jednoj balerini - umalo je zaprosio nisam! :)))+

Mislim da smo svi imali minimum jednu (mada ne verujem kad mi neko kaže da je imao jednocifren broj) ovakvu situaciju... xD Patrikovano, valja se! :)

још кад чујем од Јами - Чоколаду, знаш то је била наша песма

Hahaha, odličan tekst

Odlična, istina živa, sam centar pogođen... :))) +++