Prijava
   

Izolacija dupeta

Koliko puta vam se dogodilo da se zadesite u gostima kod nekih prijatelja i odjenom vam se prikenja, odlazite u VC, na brzinu zaključavate vrata. Pogled ka VC šolji, i večito pitanje, "Sesti ili ne sesti". Kroz glavu prođe hiljadu misli, "šta ako su zapišavalii, dasku, možda imaju senilnog dedu koju kenja na istoj... Pomisliš "Obaviću to čučećki" Ma nema šanse to da obaviš čučeći. Sva krv ode u glavu i čini ti se eksplodiraće. E tada se pribegava tehnici " izolacije dupeta". Dohvatiš toalet papir, i počinješ da odmotavaš (što više to bolje), zatim kad si izvuko jedno metar i po, predvostručiš i položiš na levu stranu daske, VC šolje. Isti postupak se ponovi i na desnoj strani. Sad komotno možeš da sedneš i obeščastiš šolju, ne razmišljajući da li će bakterije preći na tvoje butine. Jedini problem je ako preteraš sa izoliranjem može doći do zagušenja kanalizacije, a onda si najebao. Indžoj kenjanje.

Komentari

Mitbasteri su radili ispitivanje na tu temu i navodno mnogo manje bakterija imaš na dupetu nego na dlanovima, pa samim tim ima ih jako malo na dasci wc šolje jer to nije površina na kojoj mogu da se razmnožavau.
Ali jbg kad pomisliš ko je sve tu možda sedeo bolje da žrtvuješ celu rolnu papira ne da daješ Adamu i Džejmiju bris sa dupeta.

zavisi kome vise vjerujes..Mythbusters-ima ili svojoj intuiciji...+

ne sesti!nikad ne sesti! :)

Ma kak'a, bre, izolacija, sedaj na golu dasku i ne zanovetaj. Kako misliš da ojačaš odbrambeni sistem svog organizma, ako kenjaš pod staklenim zvonom? Kad bolje razmislim, preporučio bih sedanje na keramički deo bez daske, on je sigurno zaliven kapljicama :))))

Хахахах, ај што је капљицама, но и длакама. И то оним уковрџаним, оним што се стиде :=)

Takozvanim "donjim" :))))

Ahahahaha,koja smehoteka!

Bruca...ovaj, bruka. +

Само, кад озбиљно загусти, тешко да се нађе времена за размишљање а поготово за педантно ређање папира по шољи...

E zto je cucavac zakon,narocito kad iskipujes ciglu sa pola metra direkt u rupu,odmah dobijes pride i pranje.