Prijava
   

Ja debil

Ovo sam shvatio, i vrlo jako se zabrinuo, jednom prilikom, pre par meseci, kada sam igrao Football Manager, inace imam 22 godine,i nerivrao se k'o mlad majmun jer je, tom prilikom Frank Ribery,u obliku kuglice sa brojem 7, inace na 2D improvizovanom ekranu na igrici, pogodio stativu.
"jeeeeeeeeebeeeem ti maaaaater fraaaaancuskuuuu(udarac po astalu, komada nekoliko, neizbezna cuska monitoru, skrgutanje zubima...)
u tom momentu, keva prolazi kroz sobu, blago podize pogled u pravcu mene, i bojazljivo prilazi kompjuteru...
"sine... jel' se ti to svadjas sa tim kuglicama?? nemoj vise, ljubi te mama"
(tada sam se duboko ucutao,zamislio, i rekao sebi "ja imam problem")

Komentari

Ti si dobar! Mom bratu ukinuli komp (kazna neka, kao) i posle 2 dana mu vrate jer su se setili da će farma da mu propadne. Njega bolelo uvo, a njih dvoje se smorili.

To je ''ja debil'' sindrom (X2).

+ ubr.

samokrticnost mi se svidja +

Jooooj dok posaljem ortaku, mene nikad nisu pogadjale igrice (igram vise od decenije) ali on kako se uzivi.. juuu pa ja ne bih voleo da sam mu tastatura

haha, ali ljudi, znate vi kako sam se ja zabrinuo... keva onako, lagano prisla, pa me pomazila po glavi... sazalila se zena... jbt, ako Bog da, sin joj buduci inzinjer za koju god... treba zgrade da pravi :) :) :) a on debiloid :)

hahahahah... nisi bas tolki cim si uvideo problem na vreme, ja sam imao slican problem samo sa cs-om, pre dve godine, a imao sam 15 xD

haha, ali ja imam 22 :) :) a slicna situacija je bila, sad u januaru, bio ispitni rok, i ja ucio ko majmun, i sad se blizi poslednji ispit, i svi ono "jaaaoj, sad posle ispita idemo negde da se ubijemo, ima da me nema" i te fore, a ja i drug se samo polgedali i onako tiho... "pocinjemo novu sezonu, 3 dana nema izlaska iz sobe..." :) :) :)

++++++ omiljeno!
ja sam zadnji menadžer igrao onaj FA Premier iz 2002.-e, al mi je ova situacija poznata, kad na primer prelazim Master Ligu :)

"i posle 2 dana mu vrate jer su se setili da će farma da mu propadne"
ahahahahahaha :D

hahahaha lepo kad sebi priznajes,ja nemam problem sa igricama,moj brat ima, ali ne mogu moji to da shvate..>Znam tacno kako ti je,doduse na mene se dernjaju i tako...:D +