Prijava
   

jebanje u mozak

Bila je sreda.Trebalo je da se vidimo u subotu... Pozvao sam je i pito da li je slobodna!? Odgovorila mi je da ima neke obaveze, ali da ce svakako naci vremena za mene! Stigao je vec i petak a ona mi se ne javlja. Iznervirao sam se i ponovo je zovem da bih pitao sta se koji kurac desava, . Rekla mi je kako joj je dosla tetka koju nije dugo videla, i da ce ostati do ponedeljka, ali se u utorak sigurno gledamo... Ok pomislim ja, ajde ipak joj je tetka preca od mene... U ponedeljak me ONA zove da se dogovorimo za sutra (utorak) gde cemo da se nadjemo. Posto i meni i njoj odgovara da se nadjemo ispred skupstine, tako smo se i dogovorili. "Ispred skupstine sutra u 2" ! Osvanuo je utorak, posto sam se spremio sedam u 47-micu i krecem ka skupstini. Stigao sam nekih 10 min ranije. Pomislim u sebi, ajde necu je zvati da vidim da li je krenula dogovorili smo se i to je to.. Pogledam ja na sat, kad ono proslo 14:10...Vec sam nervozan pizdim tu sto je nema, i odlucim da cekam jos 5 min i da je zovem... Prodje jos 5 min. a od nje ni traga ni glasa. Uzmem mobilni, zvonilo je jedno dobrih 7-8 puta kad ona se javlja! Gde si ti jesi li krenula pitam je ja, a ona mi odgovara..."-Jaooooo izvini ja sam zaboravila, evo me kod drugarice u Pancevu!"

Ivana znaj da ti ovom prilikom j**em sve zivo i mrtvo! (ovo mi je drugarica iz srednje, koja je ocigledno resila da me jebe u mozak!!!)

Komentari

Svaka cast za definiciju, a narocito za sliku/ilustraciju

Ево + за бол претрпљену, ал иначе би дао минус јер је ово ријечник сленга а не форум.

Ljizanin, ja te u potpunosti razumem. Skoro sam imao slican (tj gori) slucaj. Riba mi sama zakazala prvi dejt, a na njemu mi saopstila da ne zeli da bude samnom. Nismo stigli ni kafu da popijemo

Au jebote...sve su to kučke,lepo je rekao Njegoš. :)
Aj da ovo bude mesto za jadanje nas jadnih...
Drugaru je jednom bivša riba kada je propao proces pomirenja tajno pljunula na stolicu u školi.
Nadjebite ovo! :)

xexe, ne zelim da se nadjebavam, inace bi vas sve pokopao :)))) Al evo jednog, jednom mi je riba (inace stvarno prelepa i preslatka) saopstila da sam joj cetvrti to vece. Mislim da je nakon toga bilo najduze pranje zuba u mom zivotu...

E, da, znaci, na ovoj temi hejtujemo zene!

Meni se čini da svojim komentarima više tovarite i potkopavate sebe (ne, nisam feministkinja niti u svi-muškarci-su-isti fazonu).

Ma zajebavamo se . Pokazujemo svoju veličinu time što smo spremni da oktrijemo svoju slabiju stranu. :)
Šta bi ti volela da bacamo samo spike u fazonu zašto je dobro jebati dvadesetrogodišnjakinje. Zato što ih je dvadeset. Nema veze sa temom,ali je najjača fora.

Da, ja sam jedno nezno i osecajno bice i samo zelim da budem voljen... :)

o fala ti, boginjo, sad se osecam voljeno!