Prijava
   

Jebo te RTS B92 puta

Komentar malobrojnih ljudi koji nisu ni na jednoj ni na drugoj strani, komentar onih koje zabole kurac za jednakost među polovim, pretplate i sigurne kuće.

E da, kada Srbija bude sravnjena sa zemljom jednog dana onda se bar neće pričati o politici i televizijama kao produženim rukama razne političke gamadi za koju iskreno zaboli i rascvetala matora svaka individualna kritički samosvesna obilata kurčina.

Komentari

Uvek cu rado da pljujem po b92 kada je u pitanju zabavni program.Sto se tice informativnog programa i istrazivackog novinarstva b92 je daleko najbolja televizija u Srbiji i sire.

Ko je pljuvao B92? rekao sam B92 puta.ne zanima me uopšte kakav je informativni program bilo čega jer ne gledam televozor, jer dok sam ga gledao nije mi se činilo uopšte da sam nešto naučio a kamo li da sam informisan.

+, mada kako to misliš: nisu ni na jednoj ni na drugoj strani...pa sad ti se RTS polako infortmativno pretvara u B92...to je sve jedna strana

I sada ides tragom Dzimijevih koraka, a sevast? Pluscina za primer.

a kamo li da sam informisan.

Da idem tragom Džimijevog koraka i ludo se zabavljam dok gledam šta se radi ovde.

Da nije mi se činilo da sam se od toga nešto preterano informisao o stvarima koje su u mojoj interesnoj grupi, džimi, sve moram da ti pojašnjavam.

Da nije mi se činilo da sam se od toga nešto preterano informisao o stvarima koje su u mojoj interesnoj grupi, džimi, sve moram da ti pojašnjavam.

Изгледа да ја морам ТЕБИ све да појашњавам. Како се пише ''а камоли'', колега, поносу нашег факултета? :P

Dzimi, mozda si ti pismen, ali je sevast moralni pobednik. Ili buduci reformator, nesto od toga.

ali je sevast moralni pobednik

Упути ме, нисам у току, о којој се борби ради? :)

Узгред, нисам ја много писмен, има мноооого писменијих од мене. Али је Севаст факат неписмен. Што је тужно, кад погледамо чега је студент.

Džimi ja stvarno ne znam odakle ti da dezinformacija da ja studiram taj fakultet kada ja nisam završio ni srednju školu.

Онда су ме сигурно дезинформисали. :))

Džimi moderatoru zamolio bih te da ne spamuješ ili ću te banovati. Čak i ja sa ne završenom srednjom školom sam kulturniji od tebe koji je diplomirao engleski jezik i književnost.

Е, нисам још дипломирао! .)

Признајем, што јес - јес.

Čak i ja sa ne završenom srednjom školom sam kulturniji od tebe koji je diplomirao engleski jezik i književnost.

Ti stvarno sramotiš svoj fakultet svakog trenutka.

Jel treba nekome gambijev broj telefona? :)