Prijava
 1.    

  Jenki zulu

  Dečiji naziv za jedno od mnogobrojnih oružja u igranju rata. Savitljiva motka umočena u blato koja ima za cilj da te istim spiči. Verovatno još jedna od marketinških zavera proizvođača praška za veš.

  - Aman Dragoslave, vasceli dan smrdiš u tom kauču i čačkaš nos! Postoji li način da pomeriš dupe a da nije da proveriš da li je daljinski u njemu?!
  - More mrš, ženo glupa, kad te spičim posred čela ovim jenki zuluom što sam ga sad iščačkao, ima da te lansiram direkt u Nepal, gde možda i obožavaju tak'e krave.

 2.    

  jenki zulu

  Da napomenem da je moja zgrada bila šampion u visini - dobacili smo do 11og sprata. U Pavelovom bloku nisu mogli da dobace preko 7og sprata. Pokušavali su da se vade kako je to zato što njihove zgrade nemaju preko 7 spratova, ali mi smo oduvek znali da je ne mogu zato što su bili i ostali pičke, pička. :) Sad ozbiljno - razbili smo nekoj babi prozor, nismo smeli da izadjemo napolje narednih 3 dana - Yankee Zulu...brings back memories...

 3.    

  jenki zulu

  Veoma popularna igra pre 10-ak godina. Novi oblik rata. Zgrada protiv zgrade. Oruzje - veoma savitljiv stap i kuglice od vlaznog blata. postojala su i individualna takmicenja koja su se sastojala u dobacivanju do sto daljeg sprata obliznje zgrade. Inspiracija uzeta iz istoimenog americkog filma.

 4.    

  Jenki Zulu

  Igra koja je dobila ime po filmu.Za igru je potreban deblji prut i blato.Od blata se prave kuglice i nabacuju na vrh pruta,onda se prutom zamahuje i kuglica moze da odleti prilično daleko.