Prijava
   

Jesam se za ovo depilirala?!

Misao koja na blind date-u prođe kroz glavu djevojke razočarane izgledom njenog, do tada neviđenog onlajn udvarača. Nadala se žestokom seksu sa strancem, uložila trud da svoje tijelo učini glatkim niže od vrata, a ispalo je da "pjesnikljubavnik 007" ne izgleda k'o Bred Pit u "Troji", već više k'o Stiv Bušemi u "Veliki Lebovski".

"Aha, kako bi, svijetloplava košulja i bijele farmerice? Joj, mati mila, pa nije valjda onaj, gledaj ga k'o pustinjska lisica?! Jesam se za ovo depilirala, jebem te živote?!"

Komentari

... ,,pesnik ljubavnik 007''...
Hit!
Svakako +!

Solidno, moram priznati

Plus!

Zar sam ja za ovo brijao muda?

A je li ima tako nešto definisano, da nisam opet nenamjerno plagirao? Nisam uspio naći ništa slično, a vala nisam siguran ni kako bi to ukucao u pretragu :)

cuj kao jel ima definisano ne pokazuje search.. a to sto je ove izreke prepun fejsbuk i twiter, to nikom nista

i tata bi sine

kad je dobra riba

i tata bi sine!!

e izvinite nisam nasao search ako je plagijat

Pa nisam baš siguran da razumijem šta želiš da kažeš. Istini za volju, naslov je parafraza citata iz nekog sitkoma. Smatram da je moja obrada čini dovoljno originalnom da se nađe na ovom sajtu, ukoliko je ovdje već nema. Siguran sam da je 95 % stvari ovdje negdje čuto, bilo gdje, pa prerađeno u definiciju. Evo i kod tebe odmah nađoh https://vukajlija.com/prosjak-ne-moze-biti-probirac/744326, što je samo prijevod onog takođe dobro poznatog "beggars can't be choosers", ali ti si to odradio na svoj način i napravio legitimnu definiciju, tako da zaista ne vidim poentu tvog komentara, a još manje vidim poentu njegove očite zlonamjernosti.

Moram primetiti da je bombas vrlo azuran na drustvenim mrezama. Kad niko ne zna on se pojavi posle godinu dana odsustva i ukaze na plagijat.

ma opusteno, sprdam se... koga boli kurac, vidis lik ladno stavi vic
https://vukajlija.com/droga/735881

i ovaj moron kajzen odabere..