Prijava
   

jevrejski narod

Najnevinije ubice na svetu. Došli na tuđu (Palestinsku) zemlju, totalno ih okružili, razvili se zahvaljujući cionistima i sad terorišu narod (Palestince) koji se bore za svoju zemlju. Za 3 nedelje ofanzive pobili Palestinaca koliko nato za 80 dana, idu tenkovima i helikopterima na lako naoružani Hamas, naravno ni govora o prekomernoj sili. Jesu stradali, pa stradali su i Srbi i Jermeni i Tuci i mnogi drugi, ali ovoliki bezobrazluk još nisam video.

Komentari

bravo za defku....ovo je bilo zaista posteno receno.....svaka cast

eksplicitno vređanje? verovatno. da se briše? daću plus umesto brisanja. nekako je isuviše istinito da bih se osmelio da oteram u groblje.

Дефиниција је што се каже ''право у главу'' без икаквих злих намера, само чињенице.

Što mi sebi dajemo za pravo da se bolje razumemo u pitanje bliskog istoka od njih samih...da je to tako prosto i da je istina tako očigledna ne verujem da se ostatak muslimanskih zemalja kojima je izrael okruzen ne bi umešao i doslovno im odavno jebao kevu gore od hitlera...ili da sad ameri ne bi poveli neku ''mirotvornu '' akciju i proterali palestince u neku od susednih im zemalja (po principu mnogo dobrog grafita negde kod nas-kinezi mrš u japan!!! ).
Očigledno je stvar daleko komplikovanija i trazi dublje i pametnije rešenje od-aj sad jevreji/palestinci mrš napolje. A činjenica da se u srbiji moze naci jedva 5% ljudi koji podrzavaju izrael je samo zaostavština naseg dobro poznatog sindroma da ispoljavamo neuzvraćenu ljubav prema ''braći pravoslavcima'' i ''braći nesvrstanima'' (medju kojima je i palestina,pa smo nekako i odgajani u stavu da su oni zapravo u pravu)

Kao prvo SAD ne sme nista palestincima jer im treba nafta od njihovih zastitnika a i dobri su im kupci vojne opreme, a muslimani ne smeju toliko radikalno da jebu Jeshe jer ipak je to IZRAEL, jadnichci, preziveli holokaust, jedini su oni patili na svetu, a i drze Amere za muda, jer poseduju 90 posto kapitala u SAD,tako da je to pat pozicija koja se odrzava radi obostranih interesa...