Prijava
   

jevrejski narod

Bije ih glas da su skrti,sto nije istina,oni su oprezni.Vekovno iskustvo ih je naucilo da budu nepoverljivi,cuvarni,da se drze zajedno i da sticu kapital.Svoju drzavu su napravili posle II SV.rata i od tada ne prestaju da ratuju sa susedima ,koji hoce da im ospore pravo teritoriju.Za vecinu neukog sveta su predmet mrznje,jer ih prostaci povezuju samo sa novcem i biznisom,a zaboravljaju doprinos koji su pripadnici jevrejskog naroda dali u umetnosti,muzici i nauci.Znacaj jevreja u nauci,niko ne moze da ospori,jer je ogroman.Gotovo da nema nekog znacajnijeg otkrica u nauci da u njemu nije ucestvovao neko ko nema jevrejske krvi.Muziku necu ni da pominjem,jer najveci klasicni muzicari 20 veka su bili bas jevrejskog porekla.Njihova uspesnost je i glavni razlog sto ih mnogi mrze.

U Srbiji se javlja jedan paradoks.Srpski narod koji je vekovima trpeo kao i jevreji,stradao u nemackim logorima....pocinje da proizvodi pojedince,koji mrze jevreje i okrecu se nacizmu!Najgore je sto vecina takvih spodoba,nije procitala nijednu knjigu u zivotu i da bude jos crnje,nije upoznala ni jednog pripadnika jevrejskog naroda.

Komentari

Nisu oprezni ni skrti vec racunaju sto brate nije zabranjeno. Jevrej ne kupuje video rekorder dok nije siguran da ce da odgleda 10 filmova mesecno. E sad, Srbenda kao ja je u detinstvu bio siroma i nije imao ni za video rekorder i kupio ga kad je video bio 6000 dinara a dvd 8000, 15 dana posle toga kupio i dvd za komp za 6000 i od tada video prasinari po stanu. E to su bacene pare i totalno nejevrejsko ponasanje a i talentovano glup potez.

Defka je ekstra, plus za medalju

Naivna defkica. :)

Jevreji nisu cekali na Srbe da bi imali narod koji ih mrzi.
Ne moze se naravno reci da je jedan narod skroz los i da treba da nestane, ali kad bi brojali zrtve (direktne kao i indirektne) ovih zadnjih 2000 godina, njihove ruke bi bile najumazanije krvlju.
Stoje iza francuske revolucije, ruske revolucije, komunisticke ideologije (Titin mentor je bio Mojsije "Mosa" Pijade), americke administracije koja nas je bombardovala, svjetske propagande koja nas je uprljala (Bernar Anri Levi, Alen Finkelkraut)........

Ali sto jest, jest : dobra im je muzika :)

Fina defka...tacno dosta toga..samo kako ja onda imam tako slab skor na vukajliji? ;p
ok, a i to sto viza kaze...ima istine u tome...

Jedna mala ispravka. Jevreji su imali drzavu jos davano pre Hrista,unistaena je 722 pre.Hr. od strane asirskog kralj Sargona II. Njom su vladali Saul, David, i Salomon.