Prijava
   

Jovana Joksimović

Još jedna u nizu Vučićevih podguznih muva i kvazi jakih žena britkog jezika. No gđa Joksimović se ističe po tome što ona ne mora padati ničice pred imperatorom za dvaes deka parizera i obećanje da će imati svoj šou. Ne, ova gospođetina to radi čisto jer joj se može, a dobrano je potkožena već odavno. To naravno, situaciju čini još gorom. Kako, majku mu, sve imaju britak jezik kada treba govoriti pozitivno o trenutnoj vlasti? Tade sve BRUTALNO SPUŠTAJU a opozicija ostane U NEVERICI.
Žena koja preti gostima da će ih izbaciti ako vređaju vožda je ista ona koja je u jutarnjem programu pustila gole slike Severine, dojučerašnje prijateljice. Toliko o jakim ženama.
Je li stvarno televizija došla dotle da rendom jebaljke rendom političara i žene pevača kroje javno mnijenje? Naravno da jeste.

Iako bi voleo reći da je ružna, stvarno nije, a u ustima može držati istovremeno dva srpska (četiri hrvatska) spolovila, bez ikakvih problema i još pride pevati Hej Sloveni.

Sedma sila

Komentari

Definicija ko definicija dobra. Lijepo napisano.
Ne slažem se sa stavom. Iako se dotičnoj ima šta zamjeriti, ima mnogo grđih pojava od nje na medijskoj sceni, i generalno žena nije zaslužila da se po njoj pljuje. Da je se kritikuje OK, to svakako, ali ova definicija je baš pljuvačka.

Važna napomena: ona je izgradila karijeru mnogo prije Vučića... bila je na BK televiziji, pa na RTS-u, pa vodila Evroviziju kad je bila u Beogradu 2008 itd...

Tako da za Jovanu, kao pojavu - plus
Za definiciju, ipak minus.

Definicija onako, ali veliki plus za pljuvanje po Jovani, između ostalog i zato što je vodila Evroviziju kad je bila u Beogradu 2008.

Nisam imala nikakav stav o njoj dok jednom nismo bile u istom redu. Ona je htela da zameni bajs koji je rentirala. Au, koja je to nadmenost, nabedjenost, bahatost, agresivnost i kratkoća nerava!!! Tada nije bila ovo što je sada već nešto kao početnica koja obećava.

Pobogu, ako nemaš iole nerava i pristojnosti da se obratiš čoveku kada te ne snimaju kamere...pa šta se može očekivati kada je snimaju?!

Nije puno vremena prošlo, njoj se danas mnogo toga može što ostalima ne bi palo napamet: počev od izbacivanja gostiju iz studija i na dalje!!!

Nabedjena pojava, svakako.