Prijava
   

Jutro posle žurke u tvom stanu

Trenuci u kojima se pitaš da li si uopšte normalan pa si pozvao drugare kad znaš da su svi do jednog idioti. Budiš se u neko doba, jes rano ali ne možeš više da spavaš jer će glava da ti pukne od pića i cigara...usput prema kujni gde planiraš da skuvaš sebi kafu, sakupljaš piksle i tacne od šoijlca za kafu koje su sinoć služile kao piksle...odjednom te obuzme hladan znoj jer se setiš da ti je ortak sinoć pao na lavabo i da ga je polomio...miliciji si jebao mater kad su pokušali da te utišaju pa te čeka i prijava...drhtavim rukama skuvaš kafu, razgrneš popijene i polupopijene čaše i flaše sa stola, srkneš kafu i pitaš se: koji li mi je kurac ovo trebalo, pa valjda znam kako smo usrali Džonijevu gajbu...

...do jaja, imaš i pljugu, neko je skoro celu ugasio u trosed...

Komentari

Пример је пресудио да оде у омиљене :)

primer za primer...kao da sam ja pisao:))...licno iskustvo nazalost. Bravo +++

Probudiš se, skroz otrovan duvanskim dimom, koji te, u kombinaciji sa smradom alkohola iz sopstvenog organizma, odma' tera u paniku, a kafa te dodatno "podgreje"! Ista priča svake godne posle rođendanske žurke. Cenim, stariji smo, će se opametimo - kur moj! Pluščina!

Dok nisam procitao ove komentare, mislio sam da se radi o mom drugu i meni :)))))))))

nije to najgori osecaj... posto mi je gajba takva skoro svake subote ujutru, provalio sam da ujutru ne osecas nista kad ustanes, ali kada se nakon umivanja vratis u sobu, dodje ti da pozoves sve koji se bave bilo kojom vrstom dezinfekcije, i sve isterivace zlih duhova... :)