Prijava
   

Kad pogrešiš voz, sve stanice su pogrešne

Izbor je ljudska kletva bez koje ne bi bilo zanimljivo. Ovo teke pičke materine od životne navigacije često nas dovede na raskrsnicu između loših i dobrih puteva, a da nema nikakvih putokaza. I tako, bez dobrog pogleda, sa maglom na očima savesti, dolazimo u situaciju da biramo i da pogrešimo. Istini za volju, ne dovede nas baš uvek okolnost ili đubre od sudbine u takvu problematiku. S vremena na vreme smo i sami krivi jer tražimo đavla, što bi naš narod rek'o 'oćemo po pičCi.

Prethodno ustanovljena paradigma dovodi nas u realnost koja uzrok pretvara u posledicu, a opet kasnije tu posledicu u uzrok, i tako sve do konačnog duševnog i fizičkog odlaska u tri pizde materine po svim merljivim i nemerljivim parametrima.
Samo pravo!

- Brate, ostao sam bez posla! Ona me kurveštija ostavila. Žena mi ne da joj se vratim! Deca neće ni da čuju za mene!
- Jebiga, kad pogrešiš voz sve stanice su pogrešne!

Komentari

Naslov je fenomenalan, prvi put čujem tu konstrukciju. U telu neke pravopisne greške, kao da te neko jurio. Moralo je bolje telo da bude, onakav naslov to zaslužuje. Primer mnogo loš.

Dajem + zbog naslova, jer verovatno ću da zabeležim u notes ovu izreku.

Pakle juga...jebiga deca džena trče po sobi koncentracija nula bodova, a dugačke definicije i fantastičan primer koji je mogao da se napiše mi trenutno nisu u prioritetu. Nek ide vako...

Dobar izraz skroz. Logičan onako. Vidi se da je old skul :)
+

Jes, izraz je fenomenalan, telo mu je u senci.

Tako ti je to kad žuriš: upadneš u pogrešan voz, smandrljaš telo. Hehe

Sve je dobro dok ne promašimo i stanicu na kojoj može da se presedne.

Ako ne presedneš ti, presedne ti voz.

Skoro nisam cuo bolji izraz.

Znaš šta je najbolje?
Kreneš šinobusom iz Male Krsne i klackaš se i klackaš se i klackaš se i taman se jadan pomiriš sa sudbinom da ćeš tako da se klackaš do Frankfurta u koji si se u mašti zaputio, ako ne i dalje...kad ono u Beogradu ti kažu da presedaš na Airbus A380 i letiš na destinaciju po želji :)

Bravo Glavonjo. Boga mi da hoćeš da se uozbiljiš tvoj rang bi bio ko Jebačev kurac u centimetrima. Odlično ovo.

Ovo valja koristiti.
Bravo !!

Значи нисам једини који је одмах на наслов дао +

čitava životna priča u dve rečenice iz primera! Naklon...

Boga mi da hoćeš da se uozbiljiš tvoj rang bi bio ko Jebačev kurac u centimetrima.

Nula rank ne postoji lolololo

Zasluženo odabrana, nadam se da neću zalutati na taj peron.

Ovo valja koristiti.
Bravo !!

+1

Dadoh minus, krenuh da napišem komentar i odustah. Sad se vratih da ga dam.

Šta je ovo Glavni, izgleda ka uvodna riječ nekog ženskog časopisa. Suprotno komentarima, naziv baš ne valja. Ovakve definicije nastaju kad emocije prevladaju. :) Znam da se nećeš naljutit zbog ovog komentara, zato sam ga i napisao.

Ovakve definicije nastaju kad emocije prevladaju.

Govoriš kao da je to nešto loše.

Nisu kvalitetne. Eto i ta moja rečenica mi odvratno zvuči.

Jooo, definicija te je podsetila na ovaj video, ili postoji još neki razlog što linkuješ?

Slabo definisano , izraz dobar ali lose upotrebljen. Definicija je prekomplikovana i zakukuljena bez razloga a i primer je slab. Mislim da si promasioi poentu.Ja ovu izreku shvatam da kada covek omane u velikim stvarima i postane razocaran zivotom onda ga nista ne zadovoljava i sve sto se desi kakvo god ono bilo on gleda negativno! Svakako mislim da je ovako dobra izreka zasluzila mnogo bolju definiciju.

Volim konstruktivne komentare u kojima se provuče i malo podjebavanja autora. Elem, iščitao sam i tvoj komentar i definiciju, i tako dva puta, i nisam mogao da se otmem utisku da je definicija baš onakva kako bi je ti shvatio. E sad, možda primer malo baca maglu na sve to, ali daleko od toga da ne može da posluži. Da li je prekomplikovana ili ne? Neam pojma, napisao je sam kičastu, onako, barokni stil verziju.