Prijava
   

Kad porastem bicu...

Sastavi u osnovnoj skoli koji se rade u 3. razredu osnovne skole.Iz tih sastava mozemo saznati ko ce kakav biti u buducnosti.

Marko : Kad porastem bicu najbolji fudbaler na svetu ! Igracu za Mancester , tako mi tata kaze jer imam mnogo talenta. ( Igrace u Vojvodjanskoj 4. ligi i onda ce imati povredu i zavrsiti kao konobar u kafani "Tri sesira".)

Marija : Kad porastem bicu balerina jer sam lepa i lepo igram. ( Sponzorusa u najavi.I to je sve , udace se za nekog Pantelica i zivece ko kraljica naravno nece znati cirilicu i da sabira do 1000. )

Stefan : Kad porastem bicu elektricar. ( Ovo je skroman tip osoba.Nije pun sebe i iako je 3. razred zna da nema leba od pevaca i fudbalera.Uglavnom postane to sto je naveo )

Jelena : Kad porastem bicu kuvar. ( Mastovita deca.Gledaju drugacije na svet ali nisu cudaci jednostavno su drugaciji. )

Slavko : Kad porastem bicu cirkuski akrobata. ( E ovo ko napise u sastavu a da je pritom ozbiljan taj ga je zasro. Ovo su cudaci i verovatno postanu ubice ili silovatelji kad odrastu )

Komentari

Minus.To su klinački snovi.Ne ruši sneška.
Ja sam hteo da budem košarkaš, fudbaler, nindža kornjača, moćni rendžer (o tome sam pisao u sastavu, pa mi učiteljica rekla da moram ponovo), policajac, ragbista, zemljoradnik k'o moj deda i što šta drugo. A biću pravnik kako stvari stoje.

Tvoje mislenje ;)

ja sam htela da budem astronaut, sta bi to znacilo :)

Ja sam htela da budem vajar :/ oO

Ja sam htela da budem advokat :).

ja sam htela da budem astronaut, sta bi to znacilo :)

Ako gledamo ovu definiciju, astronaut je nešto neuobičajno kao akrobata znači ti si neka verzija ubice i silovatelja.

Culle smaras sine.Ako ti se nesvidja nemoj komentarisati.

Ja sam hteo da budem postar ali je strah od ubilacki nastrojenih kerova prerano zavrsio moju postarsku karijeru :P

Јебем ти сунце, још једна школска, па докле више мајку му? Има и ја да напишем једну, "Школа, не пушта те да одрастеш" или тако некакво патетично срање. Нусми, е.

Јебем ти сунце, још једна школска, па докле више мајку му? Има и ја да напишем једну, "Школа, не пушта те да одрастеш" или тако некакво патетично срање. Нусми, е.

ja bre sve skoro isto napisao u komentaru, pa nisam poslao...nije baš isto, kod mene je stajao minus a ne nusmi...

ЉОЉ, царино! Кад ћемо ми да избацујемо наше школске, јел' пао неки договор?

pa će se dogovorimo...:)) odoh da definišem ovo dogovorićemo se ako nema...

Договорено

Sto ste mi napali defku tako ? Meni je bas simpa.

super kad je tebi simpa...odlično...a reci mi jel tvoja, ono original tvoja ili si nešto prepravljao tudje?...onako pitam?

ja sam hteo da budem hejter. Ucitelj me pitao: sta je to? Ja mu rekoh necu da vam kazem. Facepalm!

Javio : moja definicija

cernogod : jedan komentar je dovoljan...i da jedi govna.

MoZZil, sad mi nije žao što sam ti dao minus uopšte...

Javio brate dobro dao si minus , kontam da si ti ugledniji clan ovde ali iskuliraj malo.

ja sam uvek kul...ali ti treba da iskuliraš....da ne vređaš druge, bez obzira na njihov komentar..i još meni kažeš da iskuliram...

Ma super si.Necu da se raspravljam sa tobom jer sam procitao u nekom od tvojih postova da imas decu.Znaci stariji si mozda i duplo od mene.Zamolio bi te da ubuduce ne komentarises na mojim definicijama kakve god da su.

ne shvatam?...to sad ti meni lupaš cenzuru na tvoje definicije?...šta to znači?

i kakve veze ima koliko ja imam godina, keve ti?...

zato što je javio prošao sve što može da se prođe u životu i on je kul a mi moramo još mnogo mnogo mnogo da radimo da taj nivo dostignemo?
Jel to jasno svima?

E jbg, ja bih dao možda plus, da mister autor nije tako bezobrazan... Prihvati tuđa mišljenja, i iskaži svoje stavove, ali nemoj odmah da "se biješ".

evo ga straja...nervozan što sam mu rekao da je plagijator sa bicebice naloga...idalje stojim iza toga...pisao mi onaj stratimir da se raspituješ...

ja vas samo molim da malko uključite mozak...a ko je šta prošao stvarno ne bih, ali sam sigurno prošao više nego ti strajo prijetelju...

Dao sam plus, ali mi je nesto ovo poznato :D

MoZZiL
pre 8 sati
Culle smaras sine.Ako ti se nesvidja nemoj komentarisati.

Je l' sam se obratio tebi? Gde piše da ja u kometarima definicije moram da se obraćam autoru iste. Znači "sine" ako ne stoji "Mozzil..." to znači da ti za taj komentar možeš da se interesuješ kao moj pokojni deda za proročanstvo Maja o smaku svetu. Definicija nije da mi se "NESVIĐA". Sviđa mi se. Prepisao sam je na papir pisanim ćiriličnim slovima, ukrasio i zalepo na vrata. Planiram da je čitam dvaput dnevno dok je ne naučim kao "Oče naš" i "Bogorodice Djevo".

Prejaka!
Boli te kurac kralju :D

Plus od mene...

E, ja sam dva puta postao ono što želim. Prvi put pre 19 godina i bio sam zaista dobar u tome. Posle, kad su ratovi prestali i moja "firma" prestala da postoji, postao sam ono što sam želeo da budem kada sam imao 6 godina. Doduše, nisam hteo da to budem u Luksemburgu, ali eto...

Losa definicija.
Poucen iskustvom iz svoje osnovne,sve devojcice koje su igrale balet,su bile odlicne i danas guraju fakultete,cak je jedna od njih poslata profi balerina.
Elektricar-tipujem vec na ETF ili visa elektrotehnicka.
Jedino se za fudbalera i kuvara slazem.

Sixpack zasto sam ja bezobrazan ? Pa dajte ljudi molim vas pa jasno se vidi da je ovaj JAVIO poceo prvi da provocira. Pokusao sam na miroljubiv nacin da ga odjebem ali ne moze zato sto je on kul lik i jebe nam svima kevu.

Ех,децо,децо... Некој деци стварно нема помоћи.

a je li MoZZiL, gde sam ja nekome spominjao kevu?..i kome?..

Dobro izvinite Dr. Javio.Vidim da ste vi jako zajebani.Niste vi nikom spominjali kevu to je moja greska.Mir sa vama i molim vas ostavite ovu definiciju na miru.Imam ih jos , napadajte druge samo ovu ostavite.

ahahahahahahahaa...gde ste bre vi rasli...u diznilendu?..evo neću više..od sad kad vidim da je tvoja, ćutim..jebote...

E tako...samo cuti.Ovim stavljam tacku na ovu diskusiju.

@mozzile
Ovo je za ban. Al ban od modova ti nije neka kazna. Pokusao sam na duhovit nacin da obrazlozim minus ali sta cu kad nisi razumeo. Ban od roditelja tebi treba.

MoZZiL, dala sam plus, ali možda nije trebalo s obzirom na tvoje ponašanje i na tvoju škrtost u korišćenju zareza. U svakom slučaju, ne napadam te, naravno. Samo komentarišem.

MOzzil koliko godina imas?
12?

MoZZiL

*
* Popularnost: >666<
* Broj definicija: 11
* Prosek: 60.55
* Pol: Muški
* Poslednja aktivnost: pre 53 minuta
* Registracija: 25.07.2010.

Culle, nahuškaće demone na tebe, ne provociraj ga :D

Culle: imam 5 god.

Netopir : Ahahaha a ne bi ja , pre bi on na mene posto vidim da mu smetam.

Ne smetas mi.Smetaju mi tvoji komentari. Zabranjujes da ti se komentarisu defincije, a jos si i nekog pocastio govnima. Kultura ti je u cosku.

Pa nisam tebe pocastio govnima i nisam tebi zabranio da mi komentarises.I kakve to ima veze sto mi je kultura u cosku ? Moj problem ne tvoj.

Je l' ti shvatas da NE MOŽEŠ nikom da zabraniš da ti komentariše definicije.Nije ti ovo fejsbuk. KOme kog da si rek'o to je nekulturno. Izražava tvoju retoričku nemoć.

Zamolio sam doticnog da mi ne komentarise definicije ako ne zna nista normalno da napise.Aj da je on samo rekao da je dao minus i gotovo nego on jos i podjebava.I zasto je to nekulturno zivota ti ? Ja jesam onog lika "pocastio" govnima ali takodje je isprovocirao. Eto toliko od mene.Mozes me jos napadati ali stvarno nema smisla vise.

Ja dao plus. Ali nisam hteo postati nista kad sam bio mali, ne zelim ni sad. Jel se moze u taj primer dodati jebivetar? :D