Prijava
   

Kako je nastao film Inglorious Bastards (2009)

Kladili se Qventin Tarantino i Robert Rodrigez ko je od njih dvojice veći reziser i cenjeniji kao umetnik. Opklada je bila da Qventin napravi najgluplji i najdosadniji film ikad, pa ako se on primi čak i kod kritičara (da li će se dopasti publici nije uopšte pitanje jer onaj koji ne voli filmove Qventina Tarantina nije kul) Qventin dobija opkladu jer je time dokazao da će ga ceniti kao umetnika kakvo god govno da napravi.

hmmm taj film bi mogao da bude ratni... to je najzajebaniji žanr... a i o njemu ništa ne znam... neka glumi bred pit čisto da nam se povrate pare koje ćemo pući na kostime... ovoga puta stavićemo dosta krvi i akcije samo u trejler... da privučemo publiku... koju ćemo staviti na pravi test tek kada krenu beskrajno smorne scene (buhahaha zlobni smeh) >>omg ovaj film je takav užas, da li je moguće da ne mogu da primim tu poentu tu.. tu... umetnost?! kao što me i Ana Karenjina smara... jbg reći ću svima da je film do jaja da ne ispadne da se jedino meni seljaku nije dopao<<

i onda mu je na pola snimanja Rodrigez podigao ulog jer je video da će ovako sve proći kao i sa Death Proofom:
-A Qventine jel imaš muda da napraviš veliki obrt da Bred Pit ipak ubije Hitlera na kraju??
Q: - Ihihi gde nemam. I nece on ubiti samo Hitlera nego sve poznate naciste celu njegovu vladu i štab! Zaključaće ih sve u jedno prostoriju... i... i... Zapaliti ih! Pišati po njima!! Hahahahahah to je umetnost!

Komentari

Nisam jos gledao film, ali evo ti + na nevidjeno :)

Hvala, znači mi jer mi je ovo prva definicija :) a krenulo je sa 0:1 :)
Voleo bih samo da ljudi ne ocenjuju negativno ako nisu odgledali film pošto onda ne znaju o čemu pričam. Pozdrav

...pa zar film ovoliko sranje?.. o.O

da ): najgori film koji sam ikada odgledao

Никола, шириш дезинформације. Бред Пит није убио Хитлера и екипу, само изваљује глупе форе. :)

*****SPOILER*****
Dobro nije sam Bred Pit, ali su Hitlera i njegovu ekipu ubili 'bastardsi' 1944. I to ne samo ubili, nego zapalili, izrešetali mitraljezima da sa njih otpada meso i razneli u vazduh eksplozivom...
*****************
molim nekoga ko je gledao film da potvrdi ovo da ne ispadne da ja preterujem, pošto je i meni samom kada ovo pročitam teško da poverujem da se to dogodilo u filmu.

Zasto kvaris kraj filma?!
Jebote,ovo je nesto najgore sto mozes uraditi ljudima koji zele odgledati film.Ok definicija,sve.Tvoj je ukus i on kaze da je film sranje,al cemu kvariti kraj filma?!
Nebitno je sta se dogadja u filmu,treba ga tretirati kao trash jer film to i jeste.Spageti vestern u WW2,u sred filma Bowie-jeva pjesma,nigdje nikakve veze.
Al boli te kurac.

Film je savršeno dobar treš. Ko ne voli - ne treba da ga voli, ali ovo sa prepričavanjem kraja filma (koji je (samo da napomenem) do danas nekih tričavih 102,744 debila smestilo na 64 mesto najboljih filmova svih vremena na imdb.com), nije trebalo. Možda se još nekome i svidi, šta znaš...

Film je jebeno fenomenalan.
Inglorious Bastards je bolji od celokupnog James Bond serijala.
A bolji je i od CSI Vegas, CSI Miami i CSI New York zajedno.

Gresis film je brutalan! Niko ne spominje da je film umetnost, ako nisi shvatio neku visu poentu filma, to je zato sto nema neke vise poente, svi tarantinovi filmovi su takvi i obiluju apsurdom, specificnom humorom i interesantnim i urnebesnim likovima, to je car njegovih filmova a ovaj je po meni najbolji i najsmesniji njegov film. Al njegovi filmovi definitivno nisu za svakoga, il ih volis ili ih mrzis nema izmedju.

Film je najbolji od QT