Prijava
   

Kako žene doživljavaju studente

U zavisnosti od toga u kom životnom dobu se nalazi pripadnica lepšeg pola, zavisiće i njen odnos kao i afinitet prema pomenutoj grupi ljudi. U primerima je navedeno na koji način različite starosne grupe žena doživljavaju studente. Data klasifikacija se, naravno ne odnosi na sve žene i sve studente, ali kao što neko reče ovih dana: ,,Život bi nam bio mnogo dosadan bez stereotipa".

Devojke od 15-20 godina uglavnom idealizuju studente: Dečko je tako pametan. Ide na fakultet, zna široko da se izražava, svira gitaru, i piše pesme! I ozbiljniji je od zajebanata iz njenog razreda... Najkraće rečeno, savršeni dečko.

Devojkama od 20-25 godina je nekako svejedno. Budući da su uglavnom i same studentkinje, nekako su oguglale na ovu "titulu". Direktno su upoznate sa teškoćama, ali i čarima studiranja, tako da ona idealna slika koja je bila u glavi do kraja srednje škole jednostavno nestaje. Poezija više nije toliko interesantna, a gitaru zna da svira pola tipova iz doma. Dečko koji studira je idealan za neke kraće vezice i zezanja, ali za dužu vezu je ipak bolji lik koji ima neki stalan posao, i manje zahteve za seksom, alkoholom i opijatima.

Devojke od 25 do 30 godina beže od studenata kao đavo od krsta. Ovaj period života je jedan od kritičnih za većinu žena. To je period kada diplomiraju, šutnu starog dečka, udaju se za novog (ako već nisu), i zasnivaju porodicu. Dečko koji studira, i živi po principu "jedem-pijem-karam-spavam" se nikako ne uklapa u ove planove. Ukratko, studenti su po njima najobičniji grebatori koje finansiraju njihovi roditelji, i kojima su samo cuga i ona stvar na pameti.

Žene od 30 do 35 godina i ne razmišljaju puno o studentima. Oženjene su (srećno ili nesrećno), a muž je sasvim dovoljan ukoliko ispunjava svoje bračne dužnosti.

Od 35 godina pa nadalje, odnos prema studentima se opet drastično menja. Muž nije više toliko zainteresovan za njih, tako da se javlja neka nostalgija za mladošću i onim romantičnim tipovima koji su im pisali pesme i ukazivali toliko pažnje. Ukoliko je žena malo slobodnijih shvatanja, a muž previše zauzet (zarađivanjem ili jurcanjem za mlađim suknjama), dama će rado iskoristiti priliku da ugrabi nekog mlađeg. Student je opet idealan za avanturu ovog tipa. Ne traži puno, o braku, parama i računima ne razmišlja, tako da mu viagre i slicni medikamenti nisu potrebni. Lako se daje, ne plaši se da rizikuje i da isprobava nove stvari.

Komentari

Ne mogu da verujem da sam slučajno udarila +
Znaš ti ijednu od 40 da se kara s tim studentom koji kara spava jede, pije i piše njoj pesme? Ta od 35 pa nadalje, veruj mi, o studentu razmišlja samo ako će joj sin ili ćerka uskoro na faks.

- zbog ove gitare i pisanja pesama

I ja primetia tu gitaru..ne mogu da verujem kol'ko smarate sa time! Vlado Georgijev NIJE kul, shvatite to više..! On je negde antisex simbol..
No, ipak + samo zbog citata u defki za život bez stereotipa..

mene bas ne asocira na vladu,ali poenta je manje vise ista. Znam jednog od tih tekstopisaca sto sviraju gitaru i decko je retardiran,jedino on misli da je kul

Mislim da su me neki ljudi ovde pogrešno shvatili. Kad sam pominjao gitare i pesme, nisam uopšte mislio na Vladu Georgijeva ili nekog sličnog. Na gitari se mogu svirati i druge stvari kao na primer rok. Nikako mi nije jasno kako ste zezanje uz gitaru povezali sa Georgijevim...

@Aurora: Kod žena od 35 do 40 godina sam stavio uslovnu rečenicu, tako da stvarno niko ne bi trebao da se oseća pogođenim. I da, znam jednu što se kara sa studentom koji samo jede, pije spava, jedino joj pesme ne piše. No, poenta cele definicije nije bila da se žene pokažu u nekom lošem svetlu, već prikazivanje pojma studenta iz više različitih uglova. Za neke je on pojam savršenstva, za druge ništa posebno, za treće oličenje nemorala. A u pitanju je jednostavno samo mlad čovek na raskršću života.

Izvini, ali tri momka koji stalno drndaju gitare u mom prisustvu su toliko opčinjeni Vladom, iako na gitarama sviraju sve živo pa čak i narodnjake, da sam ja ubeđena da ga svi gitaristi idealizuju..
Znam da nije lepo praviti stereotipe, ali eto, dešava se:)))

Нису жене ожењене, него удате. :)
У сваком случају, плуснула сам, занимљиво је.

Није много погрешио са гитаром, маса ортака и ортакиња домоваца свира (скоро свако своју) гитару док се пије.
А истина је и за 35+.

плус +

Znaci milf kategoriju da trazimo :)

Gađa u centar! Odlična!