Prijava
   

Kalash

Odratan izraz koji sluzi bubuljicavim drkadzijama da tepaju ,jednoj od najopasnijih pusaka u istoriji AK-47.Svi znaju da se ta puska zove Kalashnjikov,po svom konstruktoru Mihailu Kalashnjikovu,koji je tu revolucionarnu pusku napravio da bude jednostavna,pouzdana,jeftina i smrtonosna.U poslednjih 50 godina,nema sukoba na svetu ,gde se nije nije koristila.

Onda je neko napravio Counter strike,pa su svi postali strucnjaci za oruzje i napaljeni specijalci,koji bi se upisali u gace od straha,kada bi im neko dao ,da na strelistu ispale jedan okvir i tako im omiljene puske kojoj tako slatko tepaju.

Komentari

Gde je kalaš, tu je i snajp.

Nije kalaš, nego MP 70 , AB sa sklopivim kundakom. Ja sam svoju zvao Ljubica...čoveče, trip kao Full metal jacket...

I nije dobio ni kintu za patent puške koja je proizvedena u najvećoj cifri na svetu. Nema bolje i pouzdanije jurišne puške još uvek! pilsPlus.

Ja sam pucao iz pravog Kalašnjikova.Zavidite mi.

...eeee...sta bi dao da mi je tu moja 'mara' iz vojske...1984.godiste-al',brate,prackica.

-matori,99%tih sto najbolju pusku zovu kalash-nije da bi joj tepali,vec kao da se iskurce-rade po parkinzima,i peru babama bulje sluzeci civilno vojsku

Moja je bila Dajana, upucana, sa jednim skraćenim okvirom u kojeg je išlo samo 10 metaka. Drveni kundak, kompletni drveni delovi su kod mene bili presvučeni sa crnom plastikom.
Zbogom oružje!!!

И Бреговић би ти дао плус за ово +

ja zovem ak-47 kalash kad igram kanter,ali ja sam dosad ispalio negde 600-800 metkova na strelistu...doduse iz lovacke,ali sopbzirom na moje godine to je dosta...mislim znam ja da se ovo nije odnosilo na sve koji je tako zovu,ali morao sam da kazem:)