Prijava
   

Kali

Tip žene koja da vas natera da silujete kozu, i gore. Crna udovica kojoj ćete biti lični dželat. Jer ona ne prlja svoje savršeno manikirane ruke, ima vas za to.
Neko bi rekao da je to zaljubljenost ali nema to veze sa tim jer kada se neko zaljubi on misli o flafičastim roza medama, oblacima šećerne vune i bombonama koje padaju sa neba-gore od silovanja koze. Ovo je efekat koji samo neke žene mogu da izazovu kod muškaraca. Umesto fantaziranja ljubljenja na prolećnoj kišici i slanja neke slike patetičnih fejsbuk sličica koje izazivalu prolivčinu jačine uragana Katrina toj osobi ti svojoj Kali poklanjaš perfektno naoštren nož uz obećanje da samo treba da ti kaže koga ili šta treba da isečeš na komade. Otprilike najebo si.

Jedini primer koji mi trenutno pada na pamet je ono što bi Prava Krv trebalo da bude, da nije ziljava maštarija za američke domaćice kojima je dosadilo da draškaju devojčicu na Bili Kristala pa bi sada malo vampirske kurčine da glođu.
Da se Erik nije izgejisao, izvukao pramenove i postao papučar koji osećajno plače zbog poluelfovske mlake pičetine dok mu se krvave suze slivaju niz arijevske obraze ostao viking i sadističko govedo kao što je bio imali bi dobar početak za super primer. Sada samo fali da je Suki sotonjara i da prestane da slini okolo i kuka. Da shvati da je Bil latentni gej i čmarina i krene sa Erikom u potpuno bludničenje, sveopštu klanicu i perverzije na koje bi se Markiz de Sad ispovraćao.

Komentari

aaaaaaaaaaaaaaa, jakoooo mi se sviđaaaaa, jakooo !!!!

WRKI I9JE PEDER!!! SAMO SU GA JSEBALI MALO! :( ALI PLUS!

Који кобјашн!

БРАО