Prijava
   

Kamenac, tvrdokorne mrlje i "oni" dani

Sudeći prema domaćim televizijama, tri trenutno najveća problema u našoj zemlji.

Komentari

hahah prejako! + i omiljeno! :)

kad vidim neke reklame,frka mi je sto ne mogu da,bar jednom,budem zena u onim danima... :) +

Bezveze, novine su pomenule ovo stotinu puta, konkretno da ima najvise reklkama za uloske, prasak za ves i pivo. Nije fora...

znači, objašnjeno u defki!

Ne znam za kamenac i mrlje,ali za treće nema sumnje. :)
+

битно да мушкарци немају никаквих проблема ^_^

phaenomeN
pre 20 sati

hahah prejako! + i omiljeno! :)

Ne kapiram da lik sa ovako kul avatarom i verovatno solidno izdefinisanim smislom za humor ovakvo jedno sranje stavi u omiljeno i pri tome još pohvali autora!

Hrnjau preteruješ, trebalo bi malo da se opustiš. Nije bitno što sam ja u pitanju, samo mnogo sebi daješ za pravo.

Aj Strajo mojne kenjaš, bitno je BAŠ to što si ti u pitanju a pogotovo je bitan razlog što braniš ANEMIČNOG autora koji jedva sastavlja ijekavicu. Trebao bi da se zapitaš da li je inteligntno da braniš autore ovog tipa zato što stvarno oni to i zaslužuju, ili samo zato što te mrzi da se odjavljuješ sa trenutnog naloga!

Mislim da ti sebi previše daješ za pravo jer nisi u stanju da kapiraš osnovane kritike. Kontaš?

Mislim da ti sebi previše daješ za pravo jer nisi u stanju da kapiraš osnovane kritike.

vrlo smislena rečenica, nema šta.
1. ne branim autora jer i nisam upoznat sa njegovim delom na sajtu već ono robinhudovsko proradi u meni kada vidim ničim izazvane negativno nastrojene komentare
2. Ovo što insinuiraš za druge naloge možemo lako da rešimo, ja kao ktitor imam uvid u to ko mi omiljenuje defke, mogu da ti stavim spisak svih koji su to učinili a ti lepo svakog ponaosob proveri da li je moj dupli ili pak neki "stvaran" lik
3. ovo naglašeno BAŠ nije na mestu, već sam ti rekao nešto slično na forumu u temi koja nema nikakve veze sa mnom.
4. Postaješ jako naporan, vidi definiši malo više ili tako nešto.

bla bla bla, bla bla bla...

sve sam ti rekao gore, jedino sam se malo zajebo oko tih kritika, naravno da trpiš one nekvalitetne. Na kvalitetnije odma počinješ da se žališ...

1.Robinhudovsko u tebi - da li si ti normalan?
2.Insinuiram jedino to da pišeš defke koje veze sa mozgom nemaju a prolaze kao bubreg u loju, a ne zato sto sam Milan Tarot već zato što mi logika tako naređuje...
3.Baš je baš bitno, jer ako iskritikujem nekog sa kul avatarom zbog omiljenovanja ovakvih gluposti ne vidim šta tu nije jasno...samo skrećem pažnju čoveku!
4.I ti si jako naporan, piši malo manje!

Uh, čoveče kakva demagogija, povlačim se, nisam zbog ovakvih stvari na sajtu.

O tome ti pričam!

bem li ga...meni je nekako bez veze definicija..a druga stvar što je prežvakana x puta...

de nije prežvakana, ima ovakvih stvari već na sajtu, samo što ni prvobitno nisam popamtio te gluposti pa sad ne znam gde da tražim!

e vidiš sad Hrnjau, Javiu se ne sviđa ali ja nemam šta da mu zamerim na komentar, čovek daje svoje mišljenje, niti vređa nekog autora niti mene spominje, autor defke je nebitan i tako i treba da bude

Javio ti je rekao isto što i ja samo na finiji način, on ti je jednako dao minus kao i ja, stim da ti je on indirektno uputio da je ovo i plagijat.

Ja ne vređam tebe, nemoj da mešaš pojmove, ako kritikujem tvoj rad to ne znači da kritikujem tvoju ličnost, ne poznajem te i to, verujem da si dobar momak inače...ali sve to ne znači da ja ne treba da stavim na probu tvoj vukajlijaski karakter,

U pravu si da autor treba da bude nebitan, zato treba da predložiš na forumu da se lepo pišu definicije baz potpisa, znači samo ih štancamao, neka poeni budu izbačeni i te fore...a malopre mi pominješ da nisam imao definiciju dana. U suprotnosti su mi ti stavovi.

Ja mislim da si ti lud za poenima i da koristiš sva sredstva koja imaš na raspolaganju kako bi ostvario što veći uspeh, jer jasno je da za istim trčiš pošto pišeš zbog drugih a ne zbog sebe.

E sad, nemoj da mešaš stvari, ja ne mislim da si ti loš zbog toga, niti želim da te vređam.

Ovako strajo,kao sto jednom rekoh ni d od definicije,ni s od slenga.Da si duhovit to ne moze niko da ospori.I nemoj da odmah pises tipa pogledaj sebe,ja zaista ne znam da napisem kvalitetnu definiciju,ali i te kako znam sta je kvalitetna definicija.

Od mene minus zbog načina na koji je definisano. (na stranu što nema veze ni sa čim, niti mi je zanimljivo) Ajmo malo biti inovativni, dosta ponavljanja!
http://vukajlija.com/lopta-jaje-i-komad-sira/197985
http://vukajlija.com/mek-na-slaviji-hrvatska-ambasada-i-ona-trafika-na-trgu/196405

@Hrnjau pišem delom zbog sebe delom zbog drugih, to sam napisao i na profilu, ovo vidim kao simpatičan način da nekom bar malo skrenem misli sa problema, a zbog sebe jer imam potrebu da pišem a ovaj sajt mi po tom pitanju odgovara, svestan sam da mi je Javio dao minus ali dalo je još njih 25 pored njega i tu nema ničeg spornog, sredstva koja imam su tastatura i malo mašte, to je sve :)

@angelinica nisam ni planirao bilo šta tog tipa da napišem, ne odgovaram ja baš na svaki komentar što se da videti po odnosu primljenih i poslatih komentara na mom profilu

@staklena
te dve defke koje si linkovala stoje angelinici među omiljenima :D

Pa eto, i ona se smorila od te forme pisanja i sad te kritikuje, pa ti vidi koliko je loše. :)

te dve defke koje si linkovala stoje angelinici među omiljenima :D

Pa jel nisi pomislio da se devojka možda zasitila gluposti? :)

slično razmišljate, razmenite koji PVT :)

slično razmišljate, razmenite koji PVT :)

Već jesmo, al ne samo sa njom već sa jedno njih 10 koji isto ili slično razmišljaju! Plagijatoru aahahahaaa

Hrnjau, mogli bismo da razmenimo i brojeve telefona, čini mi se da imamo mnogo toga zajedničkog. :) Ahahahhahahaha

Да и ја додам свој минус. Никако ми се не свиђа твој стил писања, морам да кажем. Конкретно овде, сва три појма су дефинисана на шурнајес` начина. Ти си објединио то у једну дефку. То ми је...оно, труло.

Ne kapiram da lik sa ovako kul avatarom i verovatno solidno izdefinisanim smislom za humor ovakvo jedno sranje stavi u omiljeno i pri tome još pohvali autora!

Ne baljezgaj. Stavljam u omiljeno jer mi se sviđa, je*ote avatar!

...je*ote avatar!
ovaj sajt ne trpi ovakvu cenzuru. jebanje je sasvim dozvoljeno :)

Pa jeste.
Ja nemam pojma koji je četvrti?