Prijava
   

Kamenjarka

Ne, ne ta kamenjarka, ova je još gora. Stara dobra kamenjarka koja radi pri železnici se pošteno kurva za pare i to je to, platiš, klatiš, nema laži, nema prevare. Ove nove kamenjarke se bave prodajom kamenja koje donosi sreću, zdravlje, pegla auru, hobluje parket, leči sidu i uči tvoju mačku da ne kenja po tepihu. Radi 100%, samo kupi kubik svetlucavog šodera, rasporedi ga da pravi feng šui i krenuće ti na bolje.

Kamenjarka se trudi da svi vide njeno kamenje i na sve načine okreće razgovor na teme o nakitu, ljubavi, sreći, aurama i poznatim ličnostima koje nose nakit od kamena. Na rukama ima desetak prstenova, svaki sa po jednom vrstom kvarca, minđuše su od ahata, oko vrata nosi ogrlicu od aventurina sa velikim kamenom za kupus na kraju, a tamo gde Sunce ne sija ima zaguran mesečev kamen. Prati horoskop i zna koji kamen odgovara kom znaku i podznaku. Kad shvati da nećeš da kupiš ništa, davi gore nego Jehovini svedoci i Herba Life prodavci zajedno.

Komentari

Zanimljiv stil pisanije. +++

одличан опис тих врачара ++

Dobra defka Šerife. Meni idu na živce. Kako kupiš zeleni kamen i ne smrde ti nofe i to +

Prodavala neka kod nas na poslu i vidim jednu lepu narukvicu, ne pitam koji je kamen, ne zanima me, kupujem, ali sam ipak saznala da je u pitanju kamen labradorit i da između ostalog "pojačava intuiciju", "reguliše krvni pritisak" i "pomaže da se povežeš sa energijom univerzuma". A?

Hahah, a mesečev kamen? Ima nauka bre.
Nego, Šerife, evo predlog, a ti kako oćeš, da linkuješ Herbare na ovo moje čedo: http://vukajlija.com/herba-nolajferi/621574

To, kapiram da odgovara.
Štajebreovo sa ocenama ovih dana? Probije se par, ovo ostalo ništa.
Da nisam na takmičenjima bio, blejao bih dan danas na 500-om mestu :(

Nemam pojma, verovatno ljudi pogledaju popularne, pa ne čitaju dalje. Ne znam kakav je algoritam za biranje popularnih, možda bi trebalo da se podesi da definicije brže ulaze u popularne, a da se tamo zadržavaju kraće, tako bi cikrulisao veći broj i više se ocenjivalo.