Prijava
 1.    

  kamenjarka

  mitolosko bice,pola zena pola zmija,nepoznatog porekla,zahvaljujuci izvrsnoj mimikriji prilagodljiva na sve uslove,evoluitivno vrlo malo uznapredovala,uglavnom voli tamna i skrivena mesta i najcesce se vidja nocu kada krece u lov.Poseduje uglavnom kvalitetne seksualne atribute kojima namamljuje zrtve,seksualno ih obradi a potom zadaje otrovni ujed u predelu novcanika.Od ujeda jos niko nije smrtno nastradao mada se posledice mogu osecati duze vreme a zabelezeni su i slucajevi prenosenja polnih bolesti i sitnih parazita pod nazivom picajzle.

 2.    

  kamenjarka

  Stari sleng za jeftinu prostitutku. Naziv su dobile po Kameničkoj ulici u Beogradu (od Zelenjaka ka žel. stanici) gde su bile česta pojava. A ova definicija je čisto zbog očuvanja slenga i da obavestim ove koji lupetaju kako je nastao taj pojam .

 3.    

  Kamenjarka

  Najgora raspadulja koja je toliko raskantana da joj jebanje polako postane uobicajeno kao disanje.
  Ne moze bas da se ni svrsta u rang kurvi,jer one zapravo i imaju neku cenu.

  ...jedna riba u mom kraju je davala za paklicu cigareta....

  ...e onda jebiga

 4.    

  kamenjarka

  riba izuzetno ruznog lica i lepog tela.kao i kamen, za neke stvari je korisna(za potapanje kupusa),a za neke totalno neupotrebljiva(setanje kroz knez)

 5.    

  Kamenjarka

  Riba koju niko ne voli, niko ne jede. Ona, kada se upeca, obično je pecaroš baca na vrelo kamenje, jer niko ni ne želi da zna kog je ukusa. Tako i sa ovim ribama sa ulice, kamenjarku niko ne voli, niko je ne bi plodio ni za kakve pare, pa čak i onaj ko se prestavlja kao lik koji nije prebirač. Ima bubuljice čitav svoj život, poslednja izgubi nevinost, večito je zaljubljena u najboljeg drugara kome ni u snu ne bi rekla da ga voli, zna ime svakog šmekera u gradu, al opet, nijedan je ne bi posedovao, ni ''kolko ima sati'' je ne bi pitao.

 6.    

  Kamenjarka

  Ne, ne ta kamenjarka, ova je još gora. Stara dobra kamenjarka koja radi pri železnici se pošteno kurva za pare i to je to, platiš, klatiš, nema laži, nema prevare. Ove nove kamenjarke se bave prodajom kamenja koje donosi sreću, zdravlje, pegla auru, hobluje parket, leči sidu i uči tvoju mačku da ne kenja po tepihu. Radi 100%, samo kupi kubik svetlucavog šodera, rasporedi ga da pravi feng šui i krenuće ti na bolje.

  Kamenjarka se trudi da svi vide njeno kamenje i na sve načine okreće razgovor na teme o nakitu, ljubavi, sreći, aurama i poznatim ličnostima koje nose nakit od kamena. Na rukama ima desetak prstenova, svaki sa po jednom vrstom kvarca, minđuše su od ahata, oko vrata nosi ogrlicu od aventurina sa velikim kamenom za kupus na kraju, a tamo gde Sunce ne sija ima zaguran mesečev kamen. Prati horoskop i zna koji kamen odgovara kom znaku i podznaku. Kad shvati da nećeš da kupiš ništa, davi gore nego Jehovini svedoci i Herba Life prodavci zajedno.

 7.    

  Kamenjarka

  Crnogorka.

  "Vidi ovo,
  :lik od dva metra i sto pedeset kila pokazuje na ruci ožiljak zavidnih gabarita, najverovatnije od noza ili staklene boce:
  ne možeš da odeš u Crnu Goru, a da te ne pretuku što hoćeš da karaš Crnogorku. JEBALE IH NJIHOVE KAMENJARKE! Od tad sam rekao, više nećeš tamo ići na more, govna."

 8.    

  kamenjarka

  Stvorenje uzdignutog nosa i sisa, čija je jedina svrha šetanje sa divnim gradskim frajerima i obilazak još divnijih (čitaj: skupljih) lokala. Uspješno je evoluirala i sa kamena je prešla na asvalt, i baš kao i njene rodjake iz tropskih šuma Amazonje noćni je lovac. Svoj plijen će udaviti ili ugrizom za novčanik ili mirisom jeftinog parfema. Protivotrov podrazumijeva upotrebu riječi "golf" ili "jugo" u prisustvu iste.

 9.    

  Kamenjarka

  Osoba zenskog pola koja definiciju morala menja po potrebi. Lako ju je prepoznati po belim spicastim cizmama sa veoma tankom stiklom, veoma cesto uprljanu blatom u supljinama izazvanim trcanjem, cestim padanjem ili jednostavno nevestim hodanjem na visokim potpeticama. Vrlo cesto nosi bundicu od ucebanog, vestackog krzna i uz to dzins mini suknjicu i kreole.
  Opste karaterne osobine: Kamenjarke su iskljucivo nocu aktivne. Takodje ju je lako prepoznati po veoma glasnom govornom organu. Pod vecom dozom alkohola to se vise i ne moze nazvati govorom vec nedefinisanom artikulacijom koju ponekad prekine glasno kikotanje. Ako ikad budete videli primer kamenjarke danju, necete je prepoznati. Kamenjarka naime lovi potencijalne partnere nocu u tami sa izvesnom kolicinom raznih boja nabacanih po licu (vrlo cesto jarki crveni ruz i svetlo plava senka na ocima). Danju se prilagodjava dnevnom svetlu bledim tenom i tamnim podocnjacima i veoma cesto izbegava velike grupe ljudi.
  Istorija: Nagla ekspanzija u `90-tim godinama.
  Poznata i pod imenom kalastura.