Prijava
   

Kastriranje

Dugotrajni proces koji žene prenose jedna na drugu s kolena na koleno, sa ciljem da se od muškarca napravi neka polu-žena kojoj su obrisane glavne muške karakteristike i odlike jačeg pola. Još uvek nije jasno šta time dobijaju, osim biljku koja kada dođe s posla vegetira gajbi gledajući Očajne Domaćice sa svojom lepšom polovinom, ali neke žene prosto imaju neverovatnu želju da to urade svom muškarcu.

Trenutak kada shvate da su pogrešile i da je bolje da muškarac bude i ostane muškarac koji se ponekad zapije, napravi sranje, prdne i gleda fudbal, dolazi suviše kasno za obrtanje procesa, jer muška jedinka koja je uspešno kastrirana više skoro da nema drugara, navike su mu promenjene, pa ne posećuje kafane, ne gleda fudbal i jednostavno samo smrdi gajbi žaleći što je sebi dozvolio da od onog nekadašnjeg šmekera, postane kućni moljac koga ni žena više ne voli, jer i ona se u njega zaljubila baš zato što je bio muško.

- Jesi kupio pivo?
- Jesam.
- Ja sam uz'o čipseve i smokije.
- Do jaja.
- Tekma je u osam, znači dođi oko pola osam, da stignem fuka da skuvam lepo, jer neću da propustim početak tekme zbog toga.
- Važi bre.
- Pokupi Đoleta isto, pa dođite zajedno.
- Kog Đoleta?
- Glavonju, reče da će doći.
- Ko bre? On? Daj bre, kastrirala ga ona njegova rospija, ne mrda nigde. Za finale Lige Šampiona je ispalio, a kamoli sad.
--------------------------------------------------------------------------------------------
- Kizo, a što Sašu zovu Sale Soprano? Ne deluje mi kao neka mafija.
- Kastrirala ga žena, pa ga zajebavaju da mu je glasić postao sopran k'o kod evnuha.

Komentari

Ovaj drugi primjer ti je krvav.+++

Ali soprano xaxaxa... +++

ovo soprano zasčižuje svoju defku! ako neš ti ja ću :)

Ovaj drugi primjer ti je krvav.+++

Ali soprano xaxaxa... +++

Hteo sam samo jedan primer i na kraju tog primera mi palo to na pamet. Inače još uvek se dvoumim da li da ostavim prvu rečenicu tog primera takvu ili da bude ovakva:
CITAT - Kizo, a što Saleta zovu Toni Soprano?

- Kizo, a što Saleta zovu Toni Soprano?

Ma jok, to Toni nema smisla...

Prvi primer mi je nekako mlak, ova pojava bi morala da bude malo žustrije ishejtovana.

Što kaže: AJTE VI SAMI KO NJOJ JEBE MATER!

ovo soprano zasčižuje svoju defku! ako neš ti ja ću :)

Odradi ti. Tripujem da ćeš dobro da odradiš.

Tuga kad od nerasta postane tovljenik.
Kod mene za takve češće kažu da je uštrojen, lepše zvuči valjda nego kastriran. Kastracija asocira na medicinski precizno i brzo obavljen posao dok su ovde genitalije surovo iščupane, ali po-la-ko da ne primeti. Ne primetiš, ali posle više boli, kao spora depilacija.

Žene to i rade brzo i medicinski precizno ako im se dozvoli. Ako im se ne dozvoli onda ne mogu ni brzo ni polako. Ja kati kaem.

Drage moje dame i svi ostali koji se tako osećate, ne dozvolite da vam se ikada ovako nešto dogodi! Još jedna krpa za prašinu vam ne treba u kući.

Одлична. +++

jer i ona se u njega zaljubila baš zato što je bio muško.

KLjučno, rekao bih.+

Pitanje: a što mi...pardon, MNOGI MUŠKARCI to dozvoljavaju?

Ne znam. Možda zato što ne mogu da se odupru i žene se sa takvim ženama. Moj predlog je ne samo odupreti se, već se potruditi da u životu za saputnicu izabereš normalnu devojku koja to i ne želi, a muškarac da bude odgovorniji, a ne stoka i da se sve lepo izbalansira.

Ma poenta je da u vezi, braku, čemu god oboje ostanu slobodni i svoji.

žaleći što je sebi dozvolio da od onog nekadašnjeg šmekera, postane kućni moljac koga ni žena više ne voli, jer i ona se u njega zaljubila baš zato što je bio muško.

presudilo za zvezdu! Johnny, jebi ih i ne vadi!!! Sami su to dozvolili, brani korene mužjakluka!!! Ako ikad bude dignut spomenik palim braniocima muškog pola, nosiće ime Kurajber! *

dok nađem ja de su sad ovi avtori koe pratim....
+

Tako to ide, oduvek im je bio cilj da pokore što siroviji muški primerak, prvo krenu od malog prsta - ako treba i kroz suze pa čak i histeriju, a muškarac im udovoljava, u početku da bi izbegao svađu - a kasnije mu pređe u naviku pa ni ne primeti kad se pretvorio u bezmudića. Više mu to dođe kao bezbolna kastracija. I naravno, uvek su oni nepokoreni primerci mužjaka na većoj ceni. Ne treba biti stoka, ali s nekim ženama ne vredi drugačije, na žalost, inače te brzo izgustiraju.. +

Što si veća stoka to si veći izazov za obradu i odsecanje muda.

a muškarac da bude odgovorniji, a ne stoka i da se sve lepo izbalansira.

Džoni, lepo si napisao u defki nemo sada da useravaš čistu filozofsku misao. Nama je u kodu da budemo stoka NE SMEMO DA MENJAMO ONO ŠTO JE BOG UREDIO KAKO VALJA!

Nama je u kodu da budemo stoka

Ne mislim da ne budeš uopšte stoka, nego malo manja :)

Ово бих ја на наслов, ваља деца да се уче, и мушка и женска. Брао +*

Ne mislim da ne budeš uopšte stoka, nego malo manja :)

Prase, telence, ništa veće od toga :)))))))

Prase, telence, ništa veće od toga :)))))))

Ono što kažu onako....stokica :)

Kako moj komša farba javnost Vukajlije ovom defkom, a kad mu se Ela vrati sa šljake manji je od makovog zrna lolololo
Pluščina dok još nisam kastriran :)

Kako moj komša farba javnost Vukajlije ovom defkom, a kad mu se Ela vrati sa šljake manji je od makovog zrna lolololo

Ma ja kad lupim magičnom krpom o sto usere se ona živa lolo

Ja kad joj kažem: "ŽENO, ONAJ RUČAK NEĆE SAM DA SE SPREMI! Zato završi svoj pedikir sama, zlato moje, a ja odoh u kuhinju." A ona kaže: "Dobro, idi".

Tako se podvikuje Valdemare i ja tako kažem. Ako hoće da se napije i prdne može, ali nek' pusti mene da peglam veš na miru.

Hehe, Džoni, ubacih jednu reakciju na tvoj račun na temu :))

Hehe dresura pa kastracija...prava dama to ne dozvoljava...+

Zvuči kao mračan fetiš, ali neki se zaista pale na to. Simbolično ili ne. Npr.
http://www.experienceproject.com/confessions.php?cid=264439

Јован Дучић вели:" Да би те жена волела женски, мораш с њом поступати мушки. Ништа не упропасти љубав као човекова претерана доброта, јер жена не тражи добротвора или паћеника него тиранина, али доброг тиранина. Жена хоће/треба да осети у човеку јачи спол итд..." а ова дефка ми је за наслов :*