Prijava
   

Kerovi..

Pogrdan naziv za osobu cije je zanimanje policajac i u biti ne raditi nista,sem zajebavati narod i naravno OPET i dalje ne raditi nista.Samo,cemu vredjanje ovih divnih i pitomih domacih zivotinja koji su odani,verni i umiljati?!Velika nepravda je svrstavati u isti kos osobe koje su tu da vam zagorcaju zivot,zazmure na oba oka ako su vam zaista potrebne,tuku vas i ponizavaju sa ovom veselom zivotinjom za koju odgovorno tvrdim da je najbolji covekov prijatelj?!

Bad cop going worse...

Komentari

Честа су поређења пандура с керовима из простог разлога зато што пандури нису васпитани него дресирани. Али им је остало таман толико мозга да могу да виде кога не треба да зајебавају.
Међутим, ту не можемо осуђивати саме пандуре који су увучени у машину система-њих можемо само жалити, јер им је мозак испран. Онај ко је заиста крив је онај ко управља том машинеријом.
Исто је и са контролорима у бусу.
Јест' да се они намлате добрих пара на рачун оних које малтретирају, али ми понекад буде жао кад гледам како их народ тако безочно пљује, а они сами вероватно нису имали много избора у животу.
Људи су, генерално, мали и завидни, и баш зато се у друштвеној структури стварају ограде и степенице и граде међусобно нетрпељиви односи.
(ако не ко сконта шта сам ја сад исписао...)

zaboravila si da napises acab i pravda za urosa, -


Mladenq:
Uuuuuuu...Steta....

tako je,uvreda za kerove je to sto nazivaju pandure njihovim imenom...panduri vredjaju sebe svojim postojanjem