Prijava
   

Kolektivna odgovornost srpskog naroda za svako sranje koje se dogodilo od 1991. do 1999.

Znači krivi smo za sve. Apsolutno sve. Apsolutno apsolutno sve. Mi smo zli, grozni, bradati, podmukli i odvratni ljudi. Mi smo najveća govna na svetu. Mi smo najveći koljači i ubice u univerzumu. Mi smo najogavnija stvorenja na planeti Zemlji. Mi treba da se stidimo sami sebe i da mrzimo same sebe, i da se međusobno poubijamo i spasimo svet samih sebe. Mi smo rak evrope. Mi smo kamen spoticanja točku civilizacije. Mi smo... Srbi!

Barem prema verovanju naroda koji nas okružuju i koji su do juče živeli sa nama pod istim krovom kao i propagandi B92-like televizija pod patronatom CNN, BBC i ostalih medijskih magnata.

Komentari

100% si upravu.Ne znam tacno gde ali je zapisano da srbi jedu decu svojih protivnika

sto je normalno laz

Da, to je na žalost apsolutno tačno. Srbi su jedini koji su odgovorni za sagradnju Jasenovca i mnogih drugih logora, u saradnji sa još ogavnijim Jevrejima (kojima su posvetili i ulicu usred starog grada Beograda što nije ni malo slučajno). Cilj je bio da se Srbi prikažu svetu kao žrtve genocida koji su počinili sami nad sobom. Papa je bio Srbin. Čistokrvni iz Šumadije, a daljim poreklom sa Kosova i Metohije. Mudžahedini koji su takođe klali nevinu muslimansku decu ovaj zajebo sam se srpsku decu su takođe Srbi. Pravi pravcati Srbi. Pa zar vam ne liče sa onim bradama na Srbe? Alah je bio takođe Srbin. Kuran je najstarija knjiga napisana o Srbima. Rat u Čečeniji i Gruziji, izazvali su takođe Srbi. Hladni rat su zapravo i vodili Srbi. U Iraku i Avganistanu se sprovodio sukob između zlih turbodžihad Srba i još zlijih USA-ovaca, posebne frakcije Srba odgovorne za najgnusnije zločine. Hag je samo paravan u kojem Srbi osuđuju sami sebe da bi se iskupili za grehe pred svetom. Franjo Tuđman je bio isto tako čistokrvni Srbin. Ma bre za sve smo krivi, šta vam pričam ja, treba nas istrebiti sa celokupne površine planete Zemlje. Jebem li nam nanu naninu srpsku.
Hvala ti Đorđe Soroše i Natašo Kandić i televizijo B92 što si mi konačno otvorila oči da se spasim bede i postanem dobar i čestit NEsrbin.

I da pohvalim ovde jedan veoma kvalitetan, dobar, pošten i obrazovan, elokventan, kulturan, i nadasve simpatičan i lep narod - Albance. Hvala i njima što se trude da očiste teren Kosova i Metohije okupiran od strane Srba još u prvom veku pre nove ere. Konačno je pravda zadovoljena i konačno će zli i podmukli ljigavi smrdljivi četnički okupator da napusti teritorije koje je bespravno zaposeo.
A Turci, ti PRAVI Srbi, mamicu im jebem, što su hteli celu evropu zajedno sa polusrbima da osvoje. Čak i carski Beč. Uf kako sam sad popizdeo i što mi je drago zbog ujedinjenja Nemačke i rata u SFRJ. Vala nek su te zle ljude pobili pička li im materina.
Jaoj, idem da ubijem nekoliko Srba na ulici, da se ispraznim malo.

Obiće se i drugima ruski rulet u glavu.

Grešiš, ovaj silno grešiš sinko. Ruski rulet koji uopšte nije ruski nego pak srpski su izmislili PRAVOSLAVNI SRBI u svojim pravoslavnim crkvama u kojima su klali male slatke bele jariće i prinosili ih Pravoslavu, vrhovnom bogu zla a prethodno ih metali u roze pentagrame (jer su još mali, greota u crvene jer je to za odrasle ljude, naročito decu i žene).
Ma kažem opet mi smo ponavljam ZLO. Šta mislite zašto je pozivni broj za Srbiju +666 ?

Volim citati dvoje def. i komentare... samo napred majstore...

Čak i da svetu nema srba,ratovi se nikada neće zaustaviti.Uvek se i biti.Instinkt smrti (Frojd) je nekada jači o instinkta života.

Nije tačno Milutine, lupetaš ko Maksim po diviziji (takođe autentični SRPSKI izum čiji su planovi i nacrti izrađeni u PRAVOSLAVNOJ CRKVI od strane Patrijarha Germana, najzlijeg među svima zlima Srbima).
Znači i taj Frojd koji lupa te gluposti i tripuje da Srbi nisu krivi za sve jede govna (kašikom viljuškom i nožem - SRPSKIM izumima za kolektivno ubijanje Muslimana, Hrvata, Albanaca, Jevreja, Cigana, ROMa, EPROMA, EEPROMA, i svega drugog).
SUŠTINA SVEGA JE U TOME DA SU SRBI KRIVI ZA SVE I KADA IH NE BUDE NEĆE BITI NIČEGA LOŠEG MEĐU LJUDIMA, SVI ĆE SAMO DA SE VOLE I LJUBE I GRLE I MAZE I NIKO NIKOG NEĆE DA KOLJE!
I ako to ne utuviš sebi u glavu proglasiću te za SRBINA jer oni tako namerno provociraju pametne i mudre ljude da bi ih uklonili jer su potencijalna pretnja rasvetljavalju SRPSKIH zločina.

Less. More baš si mi nešto veseo i raspoložen danas...

Srećan sam jer sam spoznao duboku suštinu svog zla na ovome svetu za koje su krivi ISKLJUČIVO srbi (malim slovom namerno).
I to ću da proslavim tako što sad imam upravo čarter let do Vašingtona da dogovorim sa Barakom u Beloj baraci bombardovanje Beograda.

Americki naucnici su u saradnji sa albanskim doktorima, detaljnom analizom DNK, dosli do zakljucka da je Djavo/Sotona/Lucifer cistokrvni srbin, poreklom iz okoline Smedereva.
Stoga se doslo do dogovora da doticni grad okupira i pod svoj protektorat stavi pravdoljubiva i vise milenijuma stara, hrvatska nacija.
Crveno-bele karirane kravate ce biti obavezne za sve ne-srbe, kako bi se razlikovali od tih posranih, incestoidnih, maloumnih, divljackih, brutalnih i sektaskih homo habilisa.

Što se primate, krivi su samo neki Srbi...

Apsolutno si u pravu hrabri borče za istinu i pravdu. Jel ima ovde dragovoljaca da zapalimo srpsku skupštinu i koljemo srpsku decu u vrtiću sutra oko 9 ujutru da pođu sa mnom. Nek mi se jave na mobilni +666 999 666 8757! Odmah! Ako bude zauzeto pokušajte opet!

Nije tačno jablane SRBINE jedan lažljivi, SVI SRBI SU KRIVI!!!!!!!
UA SRBI!

Sad sam video temu na forumu o Milosu Obilicu kao albancu.
ALBANCI SU NAJVECA GOVNA KOJA JE SVET VIDEO,JEBEM VAM MAJKU SVIMA SIPTARSKU,TREBALI SU DOK SU MOGLI DA VAS POBIJU I DUSAN SILNI(ako ste tada i postojali) I LAZAR i KARADJORDJE i DRAZA i SLOBA... PUUUUUUUUUUUU

Brate, aj nemoj da mi diraš šiptare zamolio bih te i da tako govoriš o tom divnom narodu!
Srbi su krivi za sve. Proguglaj bre malo dosta sam vam ja ovde otvarao oči!

zivot moj je tezak jako
to ne moze shvatit' svako
osim sto mi majka strina
rodila me ko srbina

Lepo je kad čovek otvori oči :) I zaboravio si da spomeneš: da nije Srba, imalo bi bar još tri kontinenata i pet okeana, hmmm, pitam se jel to slučajno zaboravljeno...da ne pokušavaš da umanjiš posledice postojanja ove nesreće od naroda, SRBINE jedan raspali??!!!
inače, + za defku

Ma da nije bilo Srba, čovečanstvo bi uveliko stanovalo na najudaljenijim planetama sunčevog sistema, iako je to apsolutno nemoguće, što je ubeđenje isključivo SRPSKOG naroda jer oni čuvaju sve to za sebe a drugi treba da misle da tamo nema vazduha.
A ima ga i te kako!

Jbt, koji ste vi.... A niko neće da prizna da je plastika izmišljena u Srbiji, da smo najveći proizvođači nerazgradivog otpada, da smo sjebendisali ozonski omotač i ubili Majkla Džeksona!!!! Ccc

Da dodam jos i da su Srbi krivi za svetsku ekonomsku krizu, za Trojanski rat, za globalno zagrevanje, da su Srbi proizveli HIV virus, i sve moguce bolestine, da su Srbi krivi za smrt Elvisa Prislija, Merilin Monro, Kenedija, za bombardovanje Japana, i za ko zna jos kakva sranja.