Prijava
   

Komunista

U posleratnom periodu, reč kojom se opisuje osoba koja često ide u crkvu. Privrženost crvenoj ideologiji nije neophodna.

- Tebra, priča mi sin, Steva jutros već drugi dan ove sedmice bio u crkvi. Već deca počela da ga zovu kaluđerom, deluje kao da previše pokušava da dokaže nešto.
- Ma komunista klasičan. Niko od njegovih nije slavio slavu pre početka pohoda na Vukovar.

Komentari

Deca komunizma, tj., dete komunjara, bivsih drugova funkcionera koji su preko noci otkrili evropsku viziju i probudili se kao "srbski" nacionalisti.

Bolja ako nema 100 naloga, nema nijedan. Bolestan dečko, gori od Bob Roka. Get a lajf

vuk je daunovac homoseksualne orijentacije

Bolja ako nema 100 naloga, nema nijedan. Bolestan dečko, gori od Bob Roka. Get a lajf

So true.

Hahah e Bombi pogledaj kako se suptilno izjavljuje ljubav drugu Titu

koj ljubav, kakvi ideali, muslimasko kopile sa ocem kriminalcem koji otima pare od sirotinje iz republike srpske a ovamo glumi ludilo... zamisli ti tri godine da uzimas platu a da ne radis, zasto, da bi platio ovom muslimancicu internet
https://mojahercegovina.com/nezakonito-funkcije-direktora-bileckog-doma-zdravlja/

bivsi radikal, sad naprednjak,mislim da nema vise potrebe trositi reci

Tatin sinčić uobraženi okružen jedino likovima koji imaju neku korist od njega, jer ovakav glupan ne može da se gotivi zbog ličnosti, to je jasno... nikad nije imao prave drugare, a njegovo svojatanje Vukajlije je krucijalni dokaz o ovome što pričam, ponaša se kao da je sve njegovo zato što ga je njegov otac govedo kamenjarsko tako vaspitao i omogućio mu u životu da do svega dolazi bez borbe, kupiće tata sve sine, čekaj samo da zavrnem još 500 radnika za plate... nije on za batine, nego njegovi roditelji