Prijava
   

Kontejner

Za razliku od korpe, koja je koliko-toliko česta i gotovo svako je može vrlo lako podneti, kontejner je dno dna i predstavlja iskonski udarac na muški ego, a bogami i na psihu, ako gledamo dugoročno. Ponekada može toliko da zaboli, da pripadnik muškog roda razmisli o konvertovanju u toplu braću, ili, u blažem slučaju, da devojci ne prilazi barem šest meseci, radi regeneracije i ponovnog skupljanja hrabrosti (po srpski - muda).

Do kontejnera dolazi iz mnogo razloga. Ili je dotični toliko pijan pa se ispovraća na željeni predmet imanja prilikom upoznavanja, ili je dotična toliko puna sebe, da ne kažem prenakurčena drolja, pa joj se može da odjebe momka, ili iz puke dosade, ili zato što pored sebe ima deset puta bogatijeg i opasnijeg badžu. Uspešan lek za kontejner još nije pronađen, a kako se čini, i neće u skorije vreme.

- Odoh brate... Odoh da priđem onoj maloj.
- Haha, samo pokušaj brate, sjebaćeš se. Primićeš ga k'o Mančester u finalu.
- Ma, ajde, ti sad sereš tu nešto. Stavila ti mala muda u ladicu, pa misliš da smo svi takvi. Sedi tu i gledaj.
- Dobro brate.

:Dotični prilazi dami:
- Hej, ćao, ja sam Đuro, a ti si?
- Slušaj mali, šta ti misliš ko si meni da prilaziš? Jebo te k'o ti rek'o da mene možeš da imaš, ja sam glavna mačka u naselju, bre. Goni se u pičku materinu da te ne vidim, bre ćopavi stvore, da ne bih zovnula dečka da te prebije tu. Iš...
- Dobro, pa možeš fino reći...
- Ma šta fino, ma marš tamo!
- ...

:Dotični se vraća:
- Šta bi, Đuro?
- Ma ništa, teraj me u kurac, dala mi korpu. Nikad više neću ribu startovati.
- Ma ko je jebe... Aj uzdravlje!

Komentari

Forever alone :( +