Prijava
   

Kontraceptor

U stara vremena su to bile strine, ujne i tetke izabranice vašeg srca, koje bi na prvom dejtu pomno skenirale vašu spiku i mimiku u cilju satiranja u korenu i najmanje šanse da se ogrebete za snošku. Kako je vreme odmicalo, gore pomenute kategorije, je smenila izuzetno ružna drugarica, za čiju distrakciju ste se morali nekom debelo zadužiti i dobro ga naliti. Danas kao vrhunsko i zasad nenadjebivo oruđe, u svojstvu ultimativnog kontraceptora, vašem sastanku će obavezno prisustvovati gej drugar vaše devojke. Protiv njega leka nema, jer drugar će za vas i ruku u vatru, ali dupe nikad.

Komentari

Zanimljiva teorija +

Hoćeš siguran recept kako da pomogneš ortaku, a da ne daš dupe u arendu?

Slabo se komentariše, tako da cenim da tera ljude na razmišljanje. Kako od puno razmišljanja boli glava, glasam za recept!

odvedeš peška do šanka, poručiš mu točeni vops (tek da skonta da nisi gej) i onda mu veliš: "Buraz, zvao sam te da te pitam za intimni savet. Imam mnogo nerazumevanja u vezi, kako ti to rešavaš sa partnerom?" - u stanju je do ujutro da priča kako oni sve sa razumevanjem i komunikacijom sređuju, a jedva čeka da odjuri kući i poljubi ga...

Ko bi se toga setio, ja kontao da ga treba odbiti hemijom, da ne kažem vonjom. Ovako sačuvaš i dupe i dostojanstvo.

pa ne treba ga odbiti, samo preusmeriti da bar ortak nešto kresne - možda će i on za tebe sutra da primi metak :)

možda će i on za tebe sutra da primi metak :)

Uhhh zajebato poređenije ;)