Korner

хезно 2024-07-27 22:07:01 +0000

Ženkama koje muvamo se često desi da pokažu suptilne znake kako ipak i nisu za kuće kao što smo pređašnje mislili. Uglavnom to urade tako što prebrzo ispucaju određeni neugodni detalj o sebi, kao npr. otkriju istoriju porodičnih bolesti, izlanu se o sopstvenoj kilometraži ili nam otkriju da prate kriticki. Ako smo pametni, šta god da je izletelo iz njihovih usta a da nam ne prija, trebalo bi da odbijemo u aut; čime bi, logično, naša sagovornica napravila korner.
Termin je inspirisan popularnim američkim crvena zastavica (red flag), koja se, jelte, nalazi kod kornera. Ipak, korner može napraviti samo riba, jer nekako je prikladno da naše progresivne beograđanke nastave da se služe isključivo gorepomenutim stranim terminom (što je korna samo po sebi).

- ...Ja inače mislim da je taj Bukovski jedan obični šovinista i da ne poseduje ama baš nikakve kvalitete kao pisac!
- Op, to ti je treći korner večeras. Tri korne penal.
- A?
- Kelner, račun molim!

1
18 : 3
  1. Bukovski jeste sranje pisac, al ne zato što je šovinista

    Inače +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.