Prijava
   

Kozmo majke

Mitska bića, jer je teško poverovati da postoje. Moderne proročice, čiji su Delfi masne korice Kosmopolitena. Prebivaju na stranama o psihologiji i dijetama, sigurno ušuškane između listova reklama i ''protrljaj (xexe)'' stranicama. Saveti im zvuče kao da su već vekovima ovde, ali su zbog svoje besmrtnosti izgubile orijentaciju (iliti razum), te su im izjave često kontradiktorne. Nekada, kada su ih carevi pitali za ishod bitaka, sibile bi odgovarale: ''Jedna velika sila će biti uništena toga dana'', pa sad ko god najebe, one su bile u pravu, a danas Majke Kosmopolitena ti kažu na jednoj strani: ''Dve sekunde na jeziku, deset godina na bokovima'', na stranici za dijetu, a na sledećoj staramajke tvrde da: ''Muškarci vole toplo i udobno jastuče''. Sve su rekle, a opet ništa nisu rekle.

Kristalne lobanje koje ženama ubrizgavaju gomilu znanja (nećemo spominjati gde se to dešava, neke stvari je ipak bolje zaboraviti), dok na kraju više ne budu mogle da podnesu toliko mudrosti odjednom. Onda gospođe i gospođice, is vi oni koji se tako osećaju izađu napolje, zapale časopis, odluče da od sada razmišljau samostalno i razumno i naravno, nakon mnogo razmišljanja, okrenu se astrologiji ili feng-šuiju.

-Staramajke kažu da samo treba da budem jaka, nežna i slaba žena, debela dole, mršava gore, uz sise, sa stilom i gustom kosom, ali ne pregustom, da stavljam limun na bubuljice i ne jedem krastavac i pavlaku posle ponoći ili kada je pun mesec.
...
-E, Ajde ti meni ipak pročitaj horoskop za bika, bolje da mi astrologija kontroliše život kad već neko mora, manje je zbunjujuće.

Komentari

Prepoznatljiva Smorkijevka:) +

Smorka lebac mu jebem, dobra je defka, al si je nešto uplela +

rotoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

toetaj pojzenizam koji krasi ovo nadrkanošklopocavog transformersa
JEBALI TE NOVI NIKOVI I AVATARI VRĆI SE U STARO!!!

wolim te kao i pre... ♥

gugi zaboravio kako se citira
dakle

дирецтор
wolim te kao i pre... ♥

pa nije tebi bilo namenjeno direcxtore to je za osobu nežnijeg pooola

Недостајеш. Врати се,