Prijava
   

Krađa Zastava 128

Jeste pojava kad nakon dobre žurke sa dvojicom komšija i drugara, krenete kući, Zastavom 128 i kao prvo shvatite: da niste zaključali vrata pre odlaska na žurku, drugo- da vam je neko ukrao mp3 i šešir iz auta.
Sreća u nesreći je ta što kao prvo- mp3 je bio neispravan, kao drugo to i nije vaš auto, i kao treće - iste budale kao što ste vi, pokušavaju da upale vašu zastavu 128, a ne zna se čija je veći krš!

- Darko: Ček' Nešo da otključam!
- Nenad: Šta da otključaš, budalo- nisi ga ni zaključao!
- Darko: Vid' stvarno, majku mu...
- Uroš: Dare, zar ti nisi imao mp3 ovde?
- Darko: Jesam!
- Nenad:(smeh) Ukrali su ti "kasetaš"!lol
- Darko:(još jači smeh) Budale, ukrali su neispravan "kasetaš", (a onda tuga) i šešir, onaj moj beli, iz Francuske!
- Uroš: Hajde, kreći, Dare- smrzoh se ko čkapi!
- Darko: Ma neće da uđe!
- Nenad: Kako neće!
- Darko: Jao, Nešo, Nešo- ovo nije moj auto!
(u istom trenutku, dva automobila dalje od tog, dvojica ludaka i ovih trojica, u isto vreme istrčavaju iz Zastava 128 da ne pomisli neko da od bruke kradu 128-icu!)

Komentari

P.S. Sledeći put smo išli sa dve zastave 128, nas petorica! Novo prijateljstvo nastalo u istoj muci- ZASTAVA CONNECTING PEOPLE!

To se meni desilo i to sa komsijim jugom,samo sto sam ja uspeo da upalim komsijin,a bogami i on moj.Jos sam izasao iz dvorista iz zajednickog dvorista i poceo da psujem kako su mi ukrali kasetofon...u medjuvremenu je kosija izasao sa mojim autom i jos poceo da me tesi!Da sve jos bude crnje,on nije ni primetio da ima kasetofon u kolima....
Naravno,situacija se brzo razjasnila ,kad sam slucajno pogledao tablice,a onda smo poceli da se smejemo kao magarci!
Inace ,sve se ovo desavalo oko 6 ujutru,kada obojica bunovni istrcavamo iz nasih stavova i krecemo na posao...

jednom prilikom sam plakao od smeha,kad je lik ushao u pogreshan crveni jugo ispred kladionice,bila su 2 iste boje parkirana jedan iza drugog,brzina izlaska iz tudjeg vozila je fenomenalna bila... +

Da, zanimljivo je to kako ključevi od yugića odlično šljakaju na bilo kom vozilu te marke...imao sam priliku da me u to uvere, jer nisam mogao da verujem!
@zoki- ti onda znaš kako smo se mi osećali kad smo to shvatili, i kako smo još izgledali, kao prdoklačine one najveće, kao da smo čoveka ubili, a zapravo smo samo malko zalutali! Pogrešno skretanje, hehehe :)

jugic moze da se upali i kljucem od katanca (za biciklu) - ovo sam licno isprobao

ali kakva priča. genijalno. bez sarkazma.