Prijava
   

Kres u divljini

Mladi, ludi i zeneseni, gledali ste mnoge filmove nepogodne za decu vašeg uzrasta gde se valjaju po stenčugama, sve sa kožom mekom kao svila. U žbunju, očigledno baršunaste mekoće on nju trsi do iznemoglosti. Hmmm, šta još nisam probao- mislili ste dok ste u okrilju svog toplog doma drkali na svoju omiljenu porno zvezdu. Videli ste zvezde. A onda nadješ sebi prikladnog ludaka da te vodi u tršnju negde daleko, u Prekopčelicu na primer, da se trsite medj netršeno bagrenje. Ma lepota, lučite vlagu na samu pomisao. Onda on kreće da skida, baca je pravo na mravinjak, a ona se vrpolji ko da joj je prvi put, ko najgori homofobičar boreći se za sopstveno dupe. On, ožaren, al' ne od strasti, kurac od strasti, mislim kurac ožaren, da se bolje izrazim: ožario kurac koprivom, ripa ko opečen (valjda zato što i jeste) i spazi roj pčela nad glavom mu- a jadan alergičan. Pa kude ćeš s golo dupe medj bagrenje? Na sve to njoj se još izvadila žica iz brushaltera, onaj što se jeftino nadje kod Kineza, tu oko dvesta dindži, i rešava da vrlji to čudo.
"Gde se sad skidaš, kakav crni seks, nesrećo jedna?"- povika on. A ona će: "Ma jebo seks, mravi mi u sise." Tako isfrustrirani, i do iznemoglosti izjebani, kreću u romantičnu šetnju po kiši...pardon, po provali oblaka...
Ako želite da izbegnete sve ovo, potrebno je da ponesete: lepo sklopljeno šatorsko krilo, protivotrov od ujeda pčela, kišobran, i veš mašinu, da možete sve svoje štrokave stvari odma da vrljite na pranje. Ili nabavite televizor.

http://www.youtube.com/watch?v=HvqaIRpYPxE

Komentari

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Pa ovo je strašnooooooooooooooooo!!!!!

Al gde koprive nađoste.... lele!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++

Ххаахахха +

:)))))) e a vikav da nece grom u koprive :))

Neće grom, al oće onaj stvar... lele... sve me jeza prolazi na pomiso...

Uopšte nisi avanturista ;)

Ko bre nije avanturista???????????

Bila sam, bila sam, dok ovaj nije na sred divljine izvadio satorsko krilo da rasproste, trazio najpogodnije zemljiste i poceo uredno da sklapa svoj ves. Konformizam jebe!

AAAAAAAAAA
Ta Prekopickopcelica je oduvek bila poznata kao poslednja prava vukojebina u SrbijE :D

ladno mi promakla ova!
PLUS BRE!

u moje vreme dečko morao da obezbedi konfor...a kajaću se kad omatorim što nisam probala u nekom žbunju...

uta-ta, uta-ta, a ja jesam....

jes zajebano,još kad krene provala oblaka...

sta vam bi s ovim kresom?
budjenje ranog proleca, a?

krenulo kalemljenje!