Prijava

@buxnomaniak, ja jesam...i bilo je grozno. Mala kita, a ona ko da je stavila teglu u pičku i da ja onda jebem u teglu, ne oseti ništa ni ona ni ja.

Mrs.DogLover
@buxnomaniak, ja jesam...i bilo je grozno. Mala kita, a ona ko da je stavila teglu u pičku i da ja onda jebem u teglu, ne oseti ništa ni ona ni ja.

Bacanje salame po hodniku:))
Ja sam imao 18 godina, na maturi, sa tadašnjom curom u ortakovom Golfu 2! Ništa naročito, ali ebaga, prvi put se pamti.

Ja bih izgubio nevinost sa seksi kaluđerkom.

zbog čega si bio u zatvoru? daj još neke detalje

Ако јесам не сећам се.

На ливади росној, док чувасмо овце :) Шалим се.
Сад озбиљно. Није било ништа романтично, није било са цуром из средње..јок. ''Старија је била, не толико лепа'' савршено описује ситуацију. Било ми седамнаес', њој два'ес.

daj neke detalje i tako to...

daj neke detalje i tako to...

Курцем у пичку сам је спав'о.

Ja imao 18, ona 22. Ne se'am se ni kako sam uspeo da je navatam, valjda sam bio prejak iz nekog razloga. U svakom slučaju, bili smo kod nje negde dole u letnjikovcu, pa sam je nategao. Pola-satna vožnja i sve dobro ispalo. Bila je dosta lepa i dobra, ali sam i imao za cilj samo da je opalim, jbg. Said, done. Bilo je lepo, ali danas je mnogo bolje!

Da, moram. Mnogo je zanimljivo, mada postoji opasnos' da zavrsi na transferu blama.
Ja imala 18, on 22, i jos nismo arcili oboje. Bili nekih sedam meseci vec zajedno. Ja bila fina i postena zena, a i on nesto nikad da potrazi.
Jednog lepog i suncanog dana, bese to 14. maj neki i od tad ritualno pravim picvajz svakog 14. maja za svaki slucaj, ko velim- da razbijem maler, njegovi otisli u neku picku materinu, tipa u Prekopcelicu, i mi smo se lepo dogovorili, da ne kazem ugovorili da ja navratim do njega u kasnim popodnevnim casovima, tako-ovo neko vreme ko sad.
On je sedeo na svom krevetu, zavaljen, sa casom vode na stocicu (kud secer ne donese) i citao. Upitah ga "Sta to citas?", a on rece "Evo...listam malo uputsvo za kondome." Ok, nije bas Dostojevski, pomislila sam, al' ono kao, kontam bice ipak neko krvoprolice, a decko mi je nacitan. I rece mi, umiljatim tonom "Dodji da citamo zajedno." Ne znam zasto, ali ovaj romanticni poziv nije mi uzburkao krv u venama, no, rekoh, ajd' da pristupim. Pitam ja "Ovaj...mislim...jeste li Vi Vi ili ti...ovaj...ti nikad nisi...?" Mislim, ko da u tako nadahnutom, knjizevnoscu nabijenom trenutku pomene tu gnusnu rec "jebao". "Nisam i nemoj da mi se smejes, ja nisam hteo da budem tu...sa bilo kakvom..." Naravno da sam pruzila podrsku, nisam jos znala da sve smo mi kurve, samo je pitanje trenutka. I sad, bio mali problem u udzbeniku, objasnili su kako se tura kondom, ali nisu objasnili kako se jebe. Zato ovom prilikom molim Durex da ispravi tu gresku. Onda smo pristupili poslu. I njemu se digo, ipak imam ja tih 10 posto urodjenog talenta. Ali se na mene tu nije mnogo mislilo. Sta pa ja ocu? I lektira, i praktican rad, i picke materine, pa jos i da lucim vlagu. Jebes ga, ne ide. Dugo smo gledali...u kondom...jer je mnogo bitno na koju ce ga stranu obrnes. On je svojim mednim usnama malo dunuo u njega, da vidi na koju ce mu stranu virne onaj prcvoljak. Onda smo ga stavili zajedno i nalego je dobro. Ja legoh. I onda popucase stakla...od mog vriska...jer bese to najveci bol u mom zivotu ikada. I da sam sad i dalje nekarana i neljubljena, a ad znam da ce mi prvi kurac takav bol naneti, verovatno bih vam pisala iz nekog manastira.
Eh, prvi seks...nije li to jedno od najlepsih iskustava ikada?

Ахаха!

Ово је најјаче:

objasnili su kako se tura kondom, ali nisu objasnili kako se jebe

hahahahaha energijo care xD padoh sa stolice

Nema šta, ova tema postaje sve interesantnija. Oćemo još priča! :)

Samo se vi smejte, ali ja sam ozbiljno razmisljala da tu teroristicku kompaniju tuzim za pretrpljeni bol. Sve nacrtali, i kako da ga vrljis u djubre kad ga iskoristis, samo na najbitnije nisu mislili. :)

Ja imo četrnes, ona petnes.... Ja nju jebo jer me ona pitala da probamo to. I tako ja jebah. Mošte mislit na šta je to ličilo. Vo imja otca.

Kasnije sam se navuko na stare koke i jedva živu glavu izvukoh....

Енергијо, не знам дал да плачем ил да се смејем. Чак и да је ово није истина, фантастично си скоцкала овај мали есеј :))

Фала богу, не бејаше такво крвопролће к'о код Енерџи, ал' кад се десило тј чим сам сконтала да је прошло, почела сам да се смејем као луда на брашно. Рекох себи "Е фала к**цу, заврших и с тим!" - буквално.
Много бре то оптерећење за женски род. Наћи неког ко те неће само због тог за први пут. Гадне последице оставља кад мушкарац шутне рибу којој је скинуо мрак, одмах после увођења расвете.

E, moj Vizarde, gola istina. Ne kazu dzaba da zivot pise romane. :)

e da, pitanje za vas ženske....zašto se toliko zalepite za lika koji vam probuši vulvu? bar iz mog primera, i primera svih muških iz moje okoline, kad nekoj skineš mrak, još + ako pritom se posle prema njoj ponašaš kao prema đubretu, ona se sve više i više lepi za tebe, tj mene u ovom slučaju...u čemu je vaš problem???

a be mrs. jesi ti muško il si žensko?