Prijava
   

Kristiano Ronaldo

Jos jedan u beskrajnom nizu modernih degenerika,koji nije zasluzio ni 0.1 % onoga sto ima u zivotu.

Komentari

a shto nije zasluzio?decko igra fudbal i to dobro radi i zato ga i dobro placaju.....

Pa jbg neko je i izvanredan naucnik, ili talentovan vajar, pa je deset puta manje placen... uvek su show biznis i sport bili najplaceniji, preterano vise od svega ostalog. Prosto je neproporcionalno.

Prosto nemam sta da nadovezem na gospodzinu izjavu.Savrseno je izrazila ono sto mislim.

Наравно да није непропорционално. Народ много више цени спорт него уметност, која широкој популацији генерално није ни намењена, па сходно томе спортисти су и више плаћени. Ништа није претерано без разлога.

Nije rec samo o umetnosti,nauka je po meni dosta potcenjena.A voleo bih da "narod" izgubi sve pogodnosti koje ima zaslugom nauke pa da vidimo onda koliko ce da im se svidi zivot gori od srednjevekovnog.I sta ce fudbaleri da urade po tom pitanju vracanja u luksuzni zivot.Dakle problem je u narodu i politici...

Мењајмо народ?
Проблем никада не може бити у народу.
Свако користи свој таленат на најбољи могући начин (или бар то покушава). Како је тај таленат прихваћен код различитих слојева друштва није његов/њен проблем. Роналдо, ма колко јебено иритантан био, вероватно је крв пропишо и много тога се одрекао не би ли постигао оно што јесте.

Meni on vise deluje kao neko ciji bi tata pisao krv umesto njega.A sto se tice prihvatanja talenata u razlicitim slojevima drustva...ja licno mislim da ima mnogo talentovanijih i u svakom pogledu vrednijih ljudi od Kristijana,a to sto drustvo ceni njega i njemu slicne umesto onih ciji talenti zasluzuju da budu cenjeni,e to dokazuje da je ipak problem u narodu,tj. ne postoji javna svest medju ljudima...

Ne slazem se da je nezasluzeno, jer kao i svi zaposleni u kapitalizmu, tako su i fudbaleri na neki nacin "zrtve" kapitalizma, jer novac koji CR zaradjuje je mizeran u odnosu na onu kolicinu novca koju on svojim igrama i pojavom zaradjuje svojim poslodavcima (MAnchester United) i sponzorima (Nike, Suzuki .... ).