Prijava
   

Krljendžura

Pogrdan (kako i sama zvučnost ukazuje) naziv za osobu ženskog pola, uglavnom ružnog lika/velike glave i svakako ružne krupne glomazne 'narodske' građe, popularne među duhovno i socijalno niskim staležom tipično otelotvorenim u vidu kamiondžija i ostalih ljudi ruralno-naturalističkog senzibiliteta. Grudi moraju biti velike, ali uglavnom 'vimastog' visećeg oblika, dok su pozadine masivne i smeštene u širokim kukovima. Noge su debele sa izrazito krupnim i širokim butinama i bokovima. Da bi kompenzovale svoju krupnoću, često nose visoke štikle koje pod njihovom masivnošću dovode do stradanja podnih obloga.

Krljendžura svoju besprizornost neretko želi nadoknađivati promiskuitetnim oblačenjem i stilom života, ne bi li se osetila privlačnom i u svojim (ženskim) očima vrednom. Sama aluzija na 'krljanje' u nazivu ukazuje na drugi nivo značenja pojma.

'Kolika guzičetina, izgleda kao Reno Megan 'dvojka', užas'

https://dakdragers-online.nl/wp-content/uploads/2018/04/image-771.jpeg

Komentari

Priznaj da postoji određeni, mada kratkotrajni, osećaj pobede kad navataš takvu.

haha, 'navataš' u kom smislu?

Dobro si opisao, plus. Ali počni da linkuješ, piše ti kako se to radi kad uđeš u "Napiši svoju definiciju".

Agilni dade mi inspiraciju. Navatati - pridobiti random ženku/nekoga sebi bez mnogo truda. E sad, mala ili velika pobeda zavisi od nas samih. Neko će se osećati pored te tvoje krljendžure kao da je postigao gol u poslednjem minutu finala Lige šampiona i doveo svoj tim do pobede. Mada sledećeg jutra, ona uzima tabletu "dan posle" a on kada je vidi raščupanu, bez šminke, onako kako je majka priroda napravila (imala viška gline pa aj da se iskoristi) uzeće gajbu za mesec posle, toliko će trebati da se prestravljeni osvajač povrati i zaboravi taj jutarnji košmar iz jave. Navatati, također, može značiti da si uput slučajno sreo nekoga te oberučke uzeo uz sebe/sa sobom, nebitno ko je. Mada ima dosta da se piše, ovo je onako instant. :-)

Ima 'to' svoju 'publiku', kao i što rekoh ;) Za one koji ne spadaju u tu grupu, teško da može biti išta osim poraza ili manifestacija seHualne zavisnosti ;)
Izvini, pojasni mi to oko 'linkovanja', dok ne prođe ceo dan ne piše mi ništa tamo?

Ima ti kad pises definiciju kako se linkuje, ako oces samo link na vukajliju onda rijec okruzis ovim kockastim zagradama , a ako oces bas na specifican link onda napises rijec pa

rijec pa | pa onda link i sve isto u kockaste zagrade

na kraju izgleda kao ono gore zuto, samo sam se ja nesto zajebo, kuckam na brzinu

video sam kasnije i sam kada je prošao dan, pa mi se opet aktivirala opcija da pišem. svakako thanx!

Ti se 'ladno aktivirao posle 9 godina...