Prijava
   

Krmača

Fina, elegantno dizajnirana torba dezena prijatnog za oči u bojama koje mogu da se uklope uz bilo šta. Od materijala koji je večan i postojan, garancija na netruležnost je 1000 godina. Ovaj materijal, u narodu poznat kao "vanila" (kako srpski seljak izgovara reč "polivinil") je jedinstven po kvalitetu i svrsi i dosad se pokazao kao izuzetno izdržljiv i neuništiv tako da će ove torbe ostati očuvane i za naše praunuke.

Zemlja porekla: Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó (Narodna republika Kina).

Dimenzije: od običnih torbi, veličine onih za pijacu do onih ogromnih, višenamenskih, u koju mogu da se smeste 2 kineza slepa putnika sa međunarodnog teretnog broda. Ove veće, višenamenske, služe da se roba transportuje sa brodova do preprodavaca u Srbiji ili širom sveta. U našim rukama su se pokazale kao veoma zgodne su i za transport paprika za ajvar, kupusa za kacu, polovne odeće za buvljake i sl. Kupovinom novih u kineskom tržnom centru u Beogradu u svoj dom unosite duh kineskog naroda putem specifičnog, neodoljivo sladunjavog mirisa Azije koji ova torba širi.

Komentari

ali brate kad osetim taj miris ... prosto mi dođe da ... :!!!
jebote!
šta je bre to, formalin? benzen? THC? LSD?

mada pazi realno ne smrde ni te torbe koliko npr. "gumene" papuče ili slične stvari, znači ja sam pokušao da ostavim to da se izluftira po tri meseca al džabe... kao da se raspada Boga mu x)