Kubikašice

Majstor 2009-06-26 00:24:15 +0000

Četvrtaste kvadraste usmrdele babetine od 110kg u gradskom prevozu. Teška kategorija. Opremljene su teškim arsenalom sa lokalnih ili kvantaških pijaca, u isti spadaju cegeri, džakovi, torbekanje, one karirane neprobojne. Ulaze na sva vrata i obično vrlo uspešno sklanjajući svaku živu prepreku pred sobom. U slučaju momentalnog ne sedanja na željeno mesto, tu je i biohemijsko oružje - beli lukac.
Pucaju od zdravlja, crvene u licu od luka i domaće rakije, pritisak bolji nego moj, ustaju svako jutro u 4 i 20, mogu volu rep da isćupaju.

Čim udju kukaju kako ne mogu da stoje i kako im je teško, a pritom vucaraju od bajlonijeve pijace po 5 prepunih cegera, svaki zapremine od po 15 litara. Ja toliko iz bendža dižem. Jedva.

0
23 : 3

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.