Prijava
 1.    

  kukanje

  mnogo popularno zanimanje u zemlji Srbiji
  Profesionalni kukaci takodje i veruju da ce kukanje biti isplaceno, a ruku na srce, nadje se povremeno i budala da ih isplate.
  Kukanje je toliko ustaljeno, da, ako slucajno nabacite neki kez na lice, automatski se veruje da je vestacki, ali vi sigurno ne kukate i smejete se zato sto imate teski psihicki poremecaj. U tom slucaju ce se kukac ponuditi da Vas odvede u Lazu, ili ce sam hteti da Vam pruzi strucnu pomoc, jer nemate poverenja da se pozalite ljudima. Nije normalno ne kukati! I glupo je da zadrzavate svoj zivot za sebe! Priznajte da Vam svet propada i da ste potpuni ludak i skinite taj osmeh sa lica, kome to jos treba?

  "E., naravno da te ljudi mrze, ti si tako budala...samo se smejes i ne kukas ni na sta, a svi imaju toooliiiikeee muke! Ajd sad idi da se isplaces, jer je to normalno!"

  (eto, i ja da prokukam)

 2.    

  Kukanje

  Zajednička osobina svih stanovnika Srbije.

  Magacionar (plata 25.000din) - Jebem ti ja državu i Dinkića i Tadića, lopurde jedne belosvetske. ( završava pricu, uzima vinjak)
  Radnik na gradji (dnevnica 20e) - Rintam ovde po ceo dan, ovi nas lažu, kakva bre Evropska Unija, govna jedna. (završava priču, uzima pivo)
  Zaposleni u državnoj firmi, decenijama (plata 30.000din) - Svaki dan se budim u 6 ujutro, već 25 godina, službeni auto je star 10 godina, primam ovu bednu platu, dokle više ovako ? (završava priču, uzima vinjak, gasi tuskom kafom, pali cigaretu)
  Direktor (plata nepoznata) Dragice, jebem ti mater, kakva je ovo kafa ? Gde su ovi neradnici, zar ne treba da mi donesu fotelju koju sam naručio ? Gde je onaj viski, Dragice ? Jebaću vam majku neradničku, ovde sedim već 20 godina i gledam vas kako jedete govna ! (završava priču, pali tompus, diže noge na sto i pali TV)

 3.    

  Kukanje

  Glagolska imenica za nedostatak para.