Prijava
   

Kursevi

Jedna od većih prevara savremenog doba. Naime na raznoraznim kursevima vi za 20-ak dana možete da savladate ono za šta je milion pametnih ljudi guliulo dupe godinama po školama, fakultetima i sportskim dvoranama.

Kurs engleskog:
Samo u našoj školi, za 20 dana pričaćete engleski poput Dejvida Bekama i pisaćete krimi-romane u stilu Agate Kristi. Najbolji u klasi poprimiće i britanske manire! Ako ne savladate engleski perfektno nastavljate dalje ali po DUPLO manjoj ceni! Upis je u toku.

Kurs računara:
U našoj školi računara savladajte za svega mesec dana sve ono što vam je potrebno da bi se zaposlili u multinacionalnoj kompaniji, naši polaznici već postižu rezultate zahvaljujući novo DŽGLJ metodi ispitanoj širom sveta a proverenoj u Ukrajini. Uskoro ćete Vi vašoj deci objašnjavati za šta služi internet! Čekamo Vas.

Kurs borilačkih veština:
Imate 20 kila, žensko ste i hramljete? Nema veze, sa najnovijom a ujedno drevnom borilačkom veštinom koja dolazi iz Kazahstana moći ćete u pola noći da šetate mračnom ulicom bez ikakvog straha. I to sve za neverovatne 2 nedelje. (Sitnim slovima: Treninzi se održavaju u baba Milinoj šupi). Budite opasni!

Komentari

"Imate 20 kila, žensko ste i hramljete?" e ovo je dobro!

koliko papira troshe na flajere pocinjem da sumnjam da su direktno odgovorni za nestanak shuma

Nema veze,sa najnovijom... :D

Straja ne gresi :)
+

aaaaaaaaaaa
dobio sam napad smeha

Kurčevi?
Nije?
A pa ja se onda izvinjavam.

E do kurca. Ja sam jedan od onih koji je gulio dupe godinama pa sad mogu sa time samo da obrišem to isto gore navedeno. Dok imam primer koji gledam svakog dana, da je čovek za tri meseca kurCovanja računara postao administrator jedne veće i ozbiljnije firme u mom gradu. E sad da li to ima veze što mu je otac bio neki direktor još od vremena SFRJ ne znam.

Šta da ti kažem matori...