Prijava
   

kurva

U suštini vladaju dva, po mom mišljenju, pogrešna razmišljanja o ovom pojmu. Prvo je da je pojma vezan isključivo za žensku osobu. Njen muški ekvivalent bi bio "šmeker", ili "frajer", "faca", ili slično... Drugo mišljenje je poistovećivanje sa pojmom prostitutke.
Naime, dok devojka koja ima mnogo partnera i uživa u tome da menja muškarce jeste posmatrana sa prezirom od strane društva (pogrešno? Možda, ali ja "face" isto tako žalim), ipak se mora uzeti u obzir da ona ima neki osećaj zadovoljstva iz toga, a i prostitutka ima finansijsku satisfakciju iz njenih aktivnosti. Kurve su muškarci i žene. Biti kurva je prvenstveno auto-destruktivna radnja koja jeste vezana najčešće za emocionalne/seksualne odnose sa drugim ljudima, ali može se i odnositi za bilo koje druge odnose.
Kurva, i muška i ženska, čini neku radnju koja je negativna za njega/nju, ali je pozitivna za druge, i čineći to ne dobija nikakvu satisfakciju, bilo fizičku, bilo psihičku, bilo emocionalnu. Ne zna ni sam/a zašto to čini, ali to čini... ako ga/je pitaš što to čini, njegov/njen najčešći odgovor je "ne znam zašto".
Otprilike, svi mi ispadamo češće kurve nego oni koje tim imenom nazivamo.
Najverovatnije nismo dobro naučili da kažemo "ne".

-Zašto si bio sa njom?
-Ona je htela biti sa mnom.
-Ali ti nisi hteo biti sa njom.
-Pa.... i nisam baš hteo.
-Ti je barem bilo lepo sa njom?
-Njeee...
-Pa što si onda bio sa njom?
-Ne znam... Bilo je u tom trenutku "zašto da ne".
-Sad si povredio nju, devojku koja ti se zapravo sviđa, a i sam se osećaš kao govno.
-Znam.
-Ti si, bre, kurva!
-...znam.
-----------------------------------------------------------------
-Opet radiš menjaš kolegu i radiš noćnu, a dobro znaš da ti ovi neće platiti prekovremeno!
-Pa pitao me je da ga menjam.
-Ali ti ga ni ne gotiviš!
-Znam.
-Nemaš ništa od toga. Samo gubitak vremena.
-Znam...
-Ma sve ti znaš. Dokle god puštaš da te jebu, bićeš kurva.

Komentari

Što li ti dajem palac...a i što da ti ne dam...;))

Pa ako imaš satisfakciju, daj mi. :)

Muški ekvivalent kurvi je žigolo.

Muški ekvivalent prostitutki je žigolo.
Kurva je kurva. :)

Mnogo glupa definicija i totalno netacna. Ne znam sto ti nekoga zalis, pa covek radi sta hoce, ako je neko veliki jebac, ne znam sta je tu za zaljenje.

Za žaljenje je to što neko skače iz kreveta u krevet doživljvajući zadovoljstvo jedino lepanje recki, zato što mu zadovoljstvo koje mu ti odnosi pružaju može opušteno da se meri drkanjem. Zato što je potpuno nesvestan zadovoljstva koje može da mu pruži sex sa devojkom koju zapravo poznaje, voli je i želi da je zadovolji. zadovoljstvo koje se dobija i pružanjem i davanjem istog.
Sex bez emocija je za drkanje sa dve ruke.

Ne bih rekao da moze da se meri drkanjem. Ni ja nisam voleo bivsu, ali sam je kresnuo. Ima onih koji ne udaraju recke, ali svejedno mnogo cesto jebu i menjaju partnere. Mada se svakako slazem da je bolji seks sa emocijama.

Ne moraš VOLETI da bi bilo emocija u sexu. Dovoljno je da ti je stalo.
I da je njoj stalo. Pa makar bilo to samo jedno veče...

ok, tebra, imas svoje misljenje, ja svoje, znam da bih mogao da jebem svake veceri drugu, da prestanem da ih brojim i da mi nista ne smeta, a ako neko ne voli tako, njegova stvar.

hahahahahah, nije mi blago, ne mogu ni tu jednu da nadjem, hahahha

ajde ubaci malo humora...