kurvin sin

dobra losha zla 2009-10-05 19:30:26 +0000

Majmunčina koji nikakvom zaslugom ima sve što poželi i otvorena su mu sva vrata ovog sveta. Najčešće je u pitanju poreklo ili jednostavno splet okolnosti koje idu u korist dotičnom.

Miladin-Minja Kovačević, lik koji je nadjebao dotadašnjeg neprevaziđenog kurvinog sina Marka Miloševića. U Minjinom sličaju nije nam najjasnije čiji je to sin čim ova država ima 1 000 000$ da baci na njegov jednovečernji provod.

6
33 : 13
  1. Ljudi sa ovog sajta su ili neosetljivi ili romantično osetljivi na to govedo, a da, po mom skromnom mišljenju ni na jedno nemaju pravo.
    Odlična ti je definicija i nije standardno dosadno pljuvački usmerena ka opštim mestima nezadovoljstva uobličenim u poluljudima tipa MK, koji je ponovo aktuelan zbog daljeg razvoja događaja sa suđenjem. S druge strane ovi što ga brane, nikada ih neću shvatiti, eto im ga pa nek ga oni izdržavaju. Ja bih ga navatao lasom, upucao strelicom za uspavljivanje krupnih divljih životinja i isporučio gde treba...

  2. Uvek opravdavam moj prethodni nadimak.

  3. A Miladin neka sam čisti sopstvena govna tamo gde je zasrao!

  4. Država nije platila zbog Miladina, nego zbog vicekonzula koji je prekršio međunarodna pravila dajući mu dokument kojim je izašao iz zemlje.

  5. Šta god, država je na dotično govno potoršila milion zelembaća i to je činjenica, a što ova država drka studente i ne da im da studiraju pod iole normalnim uslovima, to nema veze.

  6. Kad zasereš nešto u Americi, pališ za Meksiko, ne za Srbiju!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.