Prijava
   

Kvas

Piće za sve one koji žele da budu alkoholičari, ali jednostavno nemaju muda za to.

Komentari

bezalkoholno pivo +

Kvas je kvas, jebi ga, nije bezalkoholno pivo.

Evo, pa čitajte: http://en.wikipedia.org/wiki/Kvass

ne nego je bezalkoholno piće od žitarica, tamne boje i jakog ukusa, puno vitamina, naročito B kompleksa! Odlično je za trudnice, decu, studente, sportiste, rekonvalescente.....
Jedina fabrika u evropi van bivšeg SSSR je u Čačku. Po meni najbolji kvas na svetu je iz Ljviva, Ukrajna, a zatim iz Belgorodske oblasti u Rusiji :))))))))

Definicija je glupa i po sistemu "aj da pljujemo nešto što ne razumemo, a još i nema alkohola", a autoru --------------

Дурланац ПВО, bravo za tebe. Položio si. Uzmi jedan kvas da se smiriš.

fala striko, ovaj ujo. Ne mogu da ostanem miran kad mi neko pljucka na dobre i zdrave stvari a kad se pojavi neka afirmativno-pušačka defka svi se utrkuju ko će da je nahvali! Ljudi bre, cigare i alkohol uništavaju zdravlje, a stvari kao kvas ga oporavljaju! Živ bio i pozdrav od nekog ko je zbog fakulteta obišao puno od sveta, a naročito bivši SSSR :)

Uglavnom ne volim alkohol, kao ni moj ćale koji obožava kvas, pa je time inspirisana ova defka. Pluge i alkohol -. Humor na Vukajliji +. Get it?

Oket, ali ocena ne može da se menja naknadno.....

ja u ovoj definiciji ne vidim humor...

Lepo je što si definisao kvas, ali minus jer nije tačna definicija, kvas je odlično piće i ništa bolje ne osveži leti od kvasa, a najbolji je u letnjoj supi, to jest okroški, Durlanac sigurno zna šta je to.

ne nego je bezalkoholno piće od žitarica, tamne boje i jakog ukusa

Inače, industrijski kvas ima neznatnu dozu alkohola, bar na svakoj flaši tako piše :) 1,2%, pa ja zato pijem domaći, koji moja žena odlično pravi :)

kvas sabija,kao i novo pivo s limunom za koje ce svaki nalozeni hardkor pivopija da kenja da je to kao za pedere bla bla

muflone, ja sam hardkor pivopija (a znam još neke slične) i ne mislim da je limun pivo za pedere... naprotiv, neverovatno mi se dopada, ali samo Jelen, ono drugo neću ni da pominjem