Prijava
   

Laibach

Slovenački bend iz Ljubljane.Svojim nazivom (Ljubljana na nemačkom) pojavom i pevanjem na nemačkom manifestuju sve komplekse niže vrednosti tog malog podnoalpskog naroda,koji je skoro milenijum bio deo Austrije a zatim nevoljno ušao prvo u SHS 1918 pa i u SFRJ. Slučajno se i otcepili 1991 tako što se skupilo svih sedam Slovenaca koji znaju da pucaju i najurilo JNA odatle.

-Serem im se u EU kad ustaju u 8,ležu u 22 (osim kad dodje Ceca ili Seka) i svi voze gej kola bez repa. :) (Najrobusniji auto na slovenačkim putevima Fiat Punto)

Komentari

Bravo ,volim kada se bes koristi produktivno.
Moj plus...

Veliko razočarenje.Mogao si da uzmes bilo koji drugi naziv za ovakvu glupu definiciju.Pratim tvoj rad vec neko vreme i u glavnom su sve definicije remek-delo za sebe...do sada. Ako imalo drzis do sebe izbrisaces ovo ruglo...pozdrav.

Ako imalo držim do sebe neću obrisati svoju definiciju zato što se nekome ne svidja i zato što će ona poremetiti nečije inače dobro mišljenje o meni.

Moje ne remeti, samo mi se ova nije svidela, nije mi smešna. Svaka čast za stav.

e ljudi... pljujte čoveka kolko hoćete, al nemojte molim vas opet da mu puštate buve da briše definicije... ako treba, ja ću sve da mu pobrišem, samo nemojte opet da počne ;)

(evo ti ga jedan minus na ovo sranje :p)

Gvozdeni ,drzi se svog stava i ne daj im!Za inat...

Gvozdeni to si mogao i lepsim recima da kazes i NA INTELEKTUALNOJ OSNOVI ako znas sta hocu da ti kazem.Ja znam da ti mozes bolje od ovoga

ustvari svi znamo da mozes bolje od ovoga

vulgarnosti su daleko ispod tvog nivoa

Ljudi nemojte da ste pandisti,znam da me hejtujete zbog serem im se u EU. :)
Nahuškao vas Simon Simonović.
A to *serem* je jedina vulgarnost zapravo.
Ma šta se ja raspravljam sa vama licimuri odo ja da izvršim još jedan harakiri. :))

ja sam ti dao minu zato što si počeo da pišeš o bendu lajbah, a odjednom prešao prvo na grad, pa onda na državu... potpuno konfuzna definicija... ma šta ti se bre pravdam :))

Jok konfuzna zapravo se cela definicija odnosi na slovenački narod.Lajbah je poslužio kao primer.Aj dobro sad neću da se obrišem kad si to tako objasnio Surovi. :)

Nije neka definicija, ali ovoliki broj komentara govori nesto.Podigao si zescu halabuku:)

Пљујте га колико 'оћете, али има више плусева нег' минуса. ЏД

Za tebe je Saban Saulic, pajseru

Ala si se prosr'o ni sam ne znas... Laibach je jedan od najinteligentnijih ex-Yu bendova, a u onoj konkurenciji to ne da nije lako, nego... A i ovo za Sloveniju i Slovence, mozemo da ih pljujemo kolko ocemo, al becki konjusari nam vec godinama daju lekciju kako se mnoge stvari rade...

Laibach,Neue Slowenische Kunst,ovo ono,zbrda zdola,traljavo.

Ti brate,očigledno nikada nisi bio u Sloveniji...

.....A i koji ćeš kurac....
Svaka čast