Prijava
   

Laka meta

Anoreksična pičoka. Laka je u svakom smislu. Em što nema 50 kila zajedno zajedno sa francuskim ležajem, em je laka za barenje. Ali opet, koliko god to bila laka roba, većina će je izbegavati, da li zbog čuvene maksime „Bolje da ljulja nego da žulja“ ili zbog toga što se boje da ne polome kurac o njenu karličnu kost, ne znam. Ogorčena, jer niko neće da joj da kurca, polako, ali neminovno postaje poznata gradska nimfomanka.
Njen promiskuitet se zasniva upravo na tome što je oćna i daje na prvom izlasku, jer zna da drugu priliku najverovatnije neće dobiti. Kompleks niže vrednosti (đembela sam, đembela, niko me neće) je vremenom izgradio seksualni mentalitet koji je sličniji muškom nego ženskom – daj šta daš. Ona je ta koja će te smuvati, ona će ti platiti piće i na kraju krajeva, nećeš ti nju jebati nego ona tebe. Solidna cava, daje mindže, zna znanje, ne moraš mnogo oko nje da se bakćeš, jednostavno rečeno – laka meta.

Bubuljičavi Darko, večiti apsolvent, apstinent, živi s roditeljima u poodmakloj četvrtoj deceniji života, ukratko, apsolutni gubitnik: Ehem, oouuvaj, izvini, je l’ možeš da mi...
Random riba u lokalu, Tamara zvana Tvigi : Ne, ne pušim na prvom sastanku, ako si to hteo da pitaš, ali se jebem kao štuka.
Darko: U stvari, hteo sam samo da te pitam... Ma, ajmo do mene kući, matorci su mi na vikendici.
Tamara-Tvigi: Jaooo, kako si ti romantičan, hajde. Gde su ti kola?
Darko: Došao sam biciklom, ali možeš na korpicu, vozaću te ja.

PAR MESECI KASNIJE
Tamara i Darko su u srećnoj vezi već tri meseca...
Tamara-Tvigi: Dakili, reci mi nešto... Je l’ izgledam debelo u ovome?
Darko: Dušo, to ti je najmanja moguća veličina, XXS, i što je najgore, ta haljina ti je prevelika.
Tamara-Tvigi: Ma to je Turska izrada, oni inače imaju drugačije veličine nego ovi iz Evrope. A ova haljina? Da li u njoj izgledam debelo?
Darko: EJ, DA SE TERAŠ U PIČKU MATERINU I TI I TURCI I HALJINE, ŠTA GOD DA OBUČEŠ STOJI TI KO SALVETA ČAČKALICI. JEBO ME ONAJ DAN KAD SAM TE UPOZNAO, ŠTO NISAM DOVRŠIO REČENICU I PITAO TE DA MI SAMO DAŠ UPALJAČ!!!

Komentari

laka meta u svemu osim u gadjanju - lakse je pogoditi debeljuskastu nego tanku :)
btw ok je ovo :) ++++

Au koja pobeda, bravo ganeru ovo je big kvalitet ne mini. +*

meni se ovo ne svidja jebiga -

Tebe sam ja zapamtijo, i na prošlom glasanju si se urotijo protiv mene!! Saće padne jedan hejt!!1

Hahaha, al Tvigi jebote! Dobar pristup, dobro napisano! +++

Zajeb'o se jebiga.
Što reče Prsvetla Ceca Dvodudarica:

"Pazi skime spavaaaaaaš......" ne znam dalje
+

Dao sam plus, ali moram nešto reći. Previše se forsira Burzumov humor i eventualno humor još nekih autora. Kakav je Burzum autor to ne treba pričati, ali jednostavno previše ljudi siluju definicije koje bi bila više nego dobre i bez kuraca, pičoka, anusa, blajva i ostalog. Nemam ja ništa protiv "onih" reči, čak naprovtiv, ali "kurčina u dvojku" pre svega treba biti sredstvo a ne cilj. Budimo realni, ipak ih volimo i kad ne daju u dvojku. :)

Hahah, ja znam za jedan klip još iz osnovne: Vidiš iz pozadine, neki lik trsi mačku i po zguza, a kako se polako menja kadar dolaziš do nemilog saznanja da je "mačka" za koju si malopre rekao da bi je otresao od kurca ustvari kurati trandža. Pozadniska muzika je bila pesma "Pazi s kime spavaš"

Govorim o ribi koja lako daje... I kako ja sad da omanem kurac, pičku, jebanje??
A i pogledaj moje ostale defke (bez ocenjivanja, ne moljakam za pluseve) videćeš da u većini njih IZUZETNO preterujem da bih istakao poentu. Drugačije ne znam, jbg. Tako da ovaj moj nazovi-stil pisanja nije po ugledu na Burzumov ili čiji već. Hvala na mišljenju, u svakom slučaju.

malo predramatičan kraj, mislim ovaj keps lok i sve, al sjajna defka u svakom slučaju, odlična realizacija teme ;D

Ово што Видрица рече за енде. Ипак да не гијешим толико душу +

Ej kad riha, hejter dade plus, onda može da prođe. :)
Da smanjim slovca na kraju onda, a?

Други део у примеру је непотребан.

Čisto da pokažem da se i taj propalica od Darka pokajao što je legao sa Tvigijem. :P

svidja mi se ideja +

хаха, фина, фина. коректно тело и духовит пример. свиђа ми се!