Prijava
   

Lavovska borba

Pretežno sportski sleng, koji se gotovo bez izuzetka upotrebljava za opis izuzetno požrtvovane, napete, čvrste, junačke i iznad svega IZJEDNAČENE igre dveju takmaca tj. timova u rendom sportskoj disciplini.

I dok jedna rovovska borba podrazumeva izostajanje svega onog zbog čega bi prosečni gledalac eventualno i platio sedište u odgovarajućoj sportskoj areni (i sve ono što uz to, fala Bogu, ide), pojava iz naslova svojim srećnim svedocima nudi savremenu rekonstrukciju antičkog Koloseuma, što bi, zapravo, i bio koren nastanka definisanog nam izraza. Doduše, današnji gledaoci su nepravedno uskraćeni za odlučivanje o tome hoće li poraženi živeti ili 'mreti, ali bi onda opet sportski agenti džaba glodali hleb, zar ne?

GolfClub kanal, juče

- ...na 13. rupi posmatramo Vestvuda i Mekinlija...prvi na potezu je Vestvud...da vidimo za koji štap će se odlučiti...očekuju ga 435 jarda ferveja do grina, par 4 rupa...Vestvud uzima ajron 5-icu, nisam baš siguran da je to tako dobro ideja...njegov kedi meri pravac vetra...auh, kakav je to bio udarac! 230 jardi, loptica je završila u semi-rafu, sjajna pozicija za dalju igru! Prilazi Mekinli...On se, kako mi se čini, takođe odlučio za ajron 5-icu...NE! Ajron 6-ica je u pitanju, vrlo interesantna odluka mladog Škota! Kedi vrši korekturu pravca vetra i...izvanredan udarac, genijalan udarac! Loptica je završila samo par metara dalje od Vestvudove! Au, kakva nas dalje lavovska borba očekuje...

Marš u pičku materinu.

Komentari

da pitam samo..el stvarno postoji golfklub kanal?
+

Da, juče sam se uverio u to. Neka dva idiota komentarišu, svršiše ljudi samo na predstvaljanje igrača!

ja pratio dok nisam prešao sa Totala na IPTV, komentarisali Đuričko i neki Amerikanac, upišavanje bilo kao Munje da gledaš... dobro poznavanje materijala Profe, čestitam :)

komentarisali Đuričko i neki Amerikanac...

...mađarskog imena, ili tako nešto. Ok bilo, mada golf - realno - ne zahteva neko preterano komentarisanje.

ne zahteva nikakvo, sve podatke daju na grafici, samo što su ova dvojica bili posebno talentovani, kao Šarenac i Memedović na olimpijadi u Solt Lejk Sitiju kad su gledali boks, a preko ramena prenosili dnevni izveštaj sa malih sportova :)

Jebote, koliki majstor moraš da budeš da napišeš savršeno telo za ovaj izraz, a onda ubaciš golf u primer.
*

Dvoumio sam se između šaha, kriketa i golfa, da razjasnim :)

Karling je isto zajeban.

Haha, profe, dobro si ti ušao u golfa +++

Ima gomila gluposti i na Eurosportu. Pao sam sa stolice kad sam naleteo na neki "sport" sa biliardskim stolom bez rupa, igra se sa tri kugle...

Golf je izuzetno zanimljiv sport. Igra se profesionalno i u poznom životnom dobu, non stop si u prirodi, ma - Milojko Pantić! Još ako ga prenose Đuričko i Čefi, zabava je zagarantovana.

Šarenac i Memedović

Eh, kad su njih dvojica prenosili Partizan devedesetineke u Evroligi... Kamerman nađe neku prepičku u publici a ovi počnu da laju k'o džukci! To su bila vremena, a ne k'o ovi danas jebala ih novinarska škola BBC-a da ih jebala. *

Čefi

Hahahahaha, da, jebote, 'ladno se tako zvao!

To su bila vremena, a ne k'o ovi danas jebala ih novinarska škola BBC-a da ih jebala.

"Euro-septici" takozvani...

surovo...svaka cast +

Danas okrenem euro2 a ono repriza Srbija-Portugal bas u trenutku njihovog 2 gola, bio neki komentator ko robot bogtemazo ni emocije ni suze nista ko da je programiran, onda doso drugi nas gol on teo da cmizdri jebem ga usta ustaska

Lamarr, jesi ti zaboravio da popijes lekove danas?

Ne vredjam, samo te pitam

Bolji je Pasat od Golfa, lolololo.

Delmarko, vidis, sinoc sam uzivao u carima opijanja, tako da sam od 12:30 pa nadalje komentarisao uz pomoc srece i Bozje volje.

Bolji je Volvo od golfa:-)