Prijava
 1.    

  Milojko Pantic

  Komentator sportskog programa RTS-a, otvoren, prostodusan i temperamentan, punog i pomalo hrapavog glasa, uvek iskren, uvek govori ono sto misli...

  (zbog cega ga neretko seku/otpuste)

  Evo igraca partizana, a evo i nasih...

 2.    

  Milojko Pantic

  Jedina ziva legenda pored Chuck Norisa i Bate Zivojinovica...Nije surio Nemce niti zalupao rotirajuca vrata ali je digao svoj zanat na visi nivo.
  Odlikuje se velikom ljubavi prema alkoholu, Zvezdi i po kom lapsusu (koji ga stavljaju na dnevni red svake kafane i parka posle 5-6 litara piva)

  I u igru ulazi igrac sa brojem 32 minutes!
  I gol je postigao Reverse Angle!!

  Samo nemojte da kazete da nikad niste pricali o njemu?!

 3.    

  Milojko Pantic

  Najveća zvezda sportske redakcije RTS iz vremena u kojem su se imena sportskih novinara te redakcije završavala sa KO. Milojko Pantić, Zvonko Mihajlovski, Vladanko Stojaković, Duško Korać, Nedeljko Kovinjalo, Mirko Kovačević, Gojko Andrijašević...
  Zli jezici, tvrde da to nije bilo slučajno jer su se gledaoci u toku njihovih komentara osećali kao da su doživeli nokaut (engleska skraćenica KO (knock out)).

  Milojko Pantić (2 minuta pre kraja fudbalske utakmice):" U igru ulazi igrač sa brojem 2, Minutes."

 4.    

  Milojko Pantic

  Jednom recju, kralj, da nije njegovih lapsusa i epiteta, ne bi ni gledao reprezentaciju.

  -U ekipi imamo dva Dejana, Dejan Stankovic i Goran Djorovic
  -Pocinje veciti derbi, ja sam kao uvek nepristrasan, evo igraca
  Partizana, a evo i nasih,
  -I evo Panceva u prodoru, fudbalska kobra,
  -Sjajni Mihajlovic, kremen kamen nase odbrane,
  -Fantasticni Ivica Kralj Dejvid Koperfild medju golmanima...

 5.    

  Milojko Pantić

  Samozvani doajen srpskog, sportskog novinarstva. Nažalost (ili na sreću) više se ne bavi komentarisanjem utakmica, pa smo sada osuđeni na umnobolne, ali ipak trezne komentarore. Milojko naravno ne spada u tu grupu, čak šta više, među novinarima, je poznat pod nadimkom "Nalivpero". Ko je pažljivo slušao prenose, često je mogao čuti onaj prepoznatljiv zvuk "dodira" grlića flaše, ili staklene čaše, pa potom i vodopad tekućine (samo on zna koje) niz Milojkovo grlo, da bi negde pred kraj devedesetih dospeo u takvo stanje da je prenose radio pijan ko dupe, i to pored fudbala čak i sportove u koje se razume koliko prosečan Afrikanac u "Carling". Tada već nije ni pokušavao da zamaskira svoje redovno špiritusanje, te je u jednom prenosu rekao "Sipaj, sipaj", onome ko mu je dosipao dragocenu kapljicu. Nakon toga smo ga gledali kao voditelja u emisiji "Sportska galaksija" u kojoj nas je jednom na kolenima molio da ne glasamo za radikale, rečima "...glasajte za sve, samo za njih ne!"

  Primer (pročitati Milojkovim delirium tremens glasom)

  "Upravo su me obavestili da je naša atletičarka Olivera Jevtić izborila plasman u finale. Ovo je veliki uspeh..."

  Čuje se glas u pozadini "Milojko, bre, nije izborila"...

  Milojko "E, je*em joj mater....(dvadesetak sekundi pauze)...vraćamo se posle manjih tehničkih problema.

 6.    

  Milojko Pantic

  Javna ličnost koje je član grupe "smeh za sva vremena". Inače članovi ove grupe su poznati po tome što se na pomen njihovimh imena uvek izmami smeh na licu.

  Čkalja
  Milojko
  Bata Stojković
  Bata životinja
  ...

 7.    

  Milojko Pantic

  Pre svega propali komentator i nepopravljivi borac za pravdu.Autor ˝popularne˝ emisije SPORTSKA GALAKSIJA, koja se emituje na mnogobrojnim lokalnim televizijama u Srbiji i šire, u kojoj zajedno sa Dobrivojem (Bobi) Jankovićem i Borom Đorđevićem otkriva zavere u betonligaškim takmičenjima.Osvedočeni zvezdaš, koji na pitanje novinara da li je, komentarišući jedan derbi, izjavio:˝Na teren izlaze igrači Partizana, a evo i naših˝,odgovorio:˝To nije lapsus, to je činjenično stanje˝.Veliki zaštitnik himne ˝Hej Sloveni˝, koja se pri izviđenju nije mogla čuti od zvižduka naše publike na stadionima.Ubrzo je promenio priču i izrugivao se narodu kako ne znaju reči srpske himne ˝Bože Pravde˝.

 8.    

  Milojko Pantic

  Svaki Srbin je Milojko Pantic. Dobija se i nikad se ne ponovi jer je uvek nova kombinacija-Srbina, viskija i Marakane obojena specificnom "pavarotijevskom" bojom glasa.